Στοίχημα: «Παιχνίδι» σε Σκανδιναβία και Euroleague!

Στοίχημα: «Παιχνίδι» σε Σκανδιναβία και Euroleague!

Παρά το γεγονός ότι είναι Μεγάλη Πέμπτη (25/04), το κουπόνι περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Betarades.gr σήμερα, παίζει… μπάλα στη Σκανδιναβία. Τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Σουηδίας έχουν δράση, και προσφέρουν επιλογές. Ωστόσο, η προσοχή στρέφεται και στη Euroleague, με τη Ζαλγκίρις να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και να παίζει το τελευταίο της «χαρτί». Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!
Μένει πρώτη η Τζουγκάρντεν
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα Σουηδίας, που έφτασε στην πέμπτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τζουργκάρντεν θα υποδεχθεί τη Νόρκεπινγκ. Οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση. Μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική, επικράτησαν 0-1 της Χάκεν, και επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε καλή φόρμα. Βρίσκουν με σχετική άνεση δίχτυα, και αυτό τους οδηγεί σε επιτυχίες.
Η Νόρκεπινγκ από την άλλη, μόλις στο τελευταίο παιχνίδι της πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν. Έχει επιπλέον δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημά της, εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο 4-3 απέναντι στη Φάλκενμπεργκ. Η Τζουργκάρντεν είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Εμπιστευόμαστε τη φόρμα, και την έδρα της Τζουργκάρντεν, και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

Με «όπλο» την παράδοση η Χόνκα

Μεταφερόμαστε στη… Φινλανδία, και στο παιχνίδι της Χόνκα με την Ίντερ Τούρκου. Η Χόνκα έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, και έχει δύο νίκες σε τρία ματς. Πιο πρόσφατη, το 0-3 στην έδρα της Κουόπιο. Έτσι, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πάει με… φόρα στο σημερινό παιχνίδι με την Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι, ειδικά στην έδρα τους, είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Έχουν βρει ρυθμό επιθετικά και αν είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα, έχουν σοβαρές πιθανότητες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Ίντερ Τούρκου με τη σειρά της, προέρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.
Αρχικά, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σεϊναγιόεν, με 1-2, και έπειτα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάχτι. Δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, και στην επίθεση της λείπει πολύ ο Αντέμι. Σε αυτό το ζευγάρι, πρέπει να υπολογίσουμε και την παράδοση. Η Χόνκα είναι αήττητη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια με την Ίντερ Τούρκου, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στηρίζουμε λοιπόν και σήμερα τη Χόνκα, και επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Ανεβαίνει το σκορ στο Κάουνας

Περνάμε στο μπάσκετ, και στα πλέι-οφ της Euroleague. Η Ζαλγκίρις θα παίξει στο Κάουνας με τη Φενέρμπαχτσε, με μόνο στόχο τη νίκη. Το σκορ της σειράς είναι στο 2-1 υπέρ της Φενέρ. Οι Τούρκοι έδειξαν χαρακτήρα, και έκαναν break στο break της Ζαλγκίρις. Την Τρίτη συγκεκριμένα, η ομάδα του Ομπράντοβιτς κέρδισε με 57-66 στη Λιθουανία και πήρε κεφάλι στη σειρά. Δεν αποδίδει το σκληρό παιχνίδι για τη Ζαλγκίρις, που πρέπει να πιάσει απόδοση παρόμοια με το Game 2 για να έχει ελπίδες. Τότε, σκόραρε 82 πόντους και έφυγε με τη νίκη από την Πόλη. Σήμερα, παίζει το τελευταίο της «χαρτί» για την πρόκριση στο Final-4, και θα επιδιώξει να λυγίσει τη Φενέρ ψάχνοντας το γρήγορο ρυθμό.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν σε ένα πιο υψηλό τέμπο, αφού το ρόστερ τους είναι ικανό να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες. Η Φενέρ δεν έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι στη σειρά, στο επιθετικό κομμάτι, και σήμερα θα κληθεί να βρει εύκολο σκορ για να τελειώσει την πρόκριση. Είναι πολύ πιθανό το σημερινό παιχνίδι να ξεφύγει από τα τρία προηγούμενα της σειράς. Η Ζαλγκίρις οφείλει να κερδίσει, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να την κοντράρει και σε γρήγορο ρυθμό. Το όριο πόντων είναι χαμηλό, στο 146.5, και το Over 146.5 στο 1.90 μοιάζει αξιόλογο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/04/euroleague_25.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...