Στοίχημα: Πολλά γκολ στην Αγγλία

Στοίχημα: Πολλά γκολ στην Αγγλία

Ησυχία θα λέγαμε ότι επικρατεί στο σημερινό κουπόνι, με τα παιχνίδια να είναι λίγα και τις επιλογές μετρημένες. Το Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου, και μας απασχολεί στοιχηματικά. Ωστόσο, υπάρχει και η Ευρωλίγκα, που προσφέρει επιλογή από το ματς του Ολυμπιακού. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Winmasters. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!
Ανεβαίνει το σκορ στο St. Mary’s

Ολοκληρώνεται σήμερα η 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή και αυτό τους επηρέασε θετικά, όπως φαίνεται στο χορτάρι. Μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες, επί Άρσεναλ και Χάντερσφιλντ, και παρουσιάζουν εξαιρετική εικόνα επιθετικά. Σκόραρουν με χαρακτηριστική άνεση και έχουν πετύχει έξι γκολ στα δύο τελευταία νικηφόρα παιχνίδια τους. Σήμερα, αντιμετωπίζουν μια καλή ομάδα, πληγωμένη από τραυματισμούς, που έχει ωστόσο και πάλι κάποιες ποιοτικές μονάδες. Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και προέρχεται από την ήττα με 0-2 από τη Γουότφορντ. Το σύνολο του Πελεγκρίνι όμως, δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιδράσει. Το ματς δεν είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες και αναμένεται σκληρή «μάχη». Τόσο η Σαουθάμπτον, όσο και η Γουέστ Χαμ, δεν φημίζονται για την αμυντική τους σταθερότητα, αλλά διαθέτουν επιθετικές αρετές. Οι φιλοξενούμενοι δεν προτίθενται να λυγίσουν εύκολα, και έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν προβλήματα στους «Αγίους». Η Σαουθάμπτον έχει τον ενθουσιασμό και λογικά θα βρει δίχτυα μπροστά στον κόσμο της, ενώ δύσκολα θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Περιμένουμε μια αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, οπότε επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.
Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό

Από το ποδόσφαιρο περνάμε στο μπάσκετ και στη EuroLeague, που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή. Απόψε, για την 15η αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για να παίξει με τη Νταρουσάφακα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μόνοι τελευταίοι στη βαθμολογία, με ρεκόρ 1-13. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιούν ανταγωνιστικές εμφανίσεις και δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έχει πιάσει τετράδα με ρεκόρ 9-5 και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αποδίδει ωραίο μπάσκετ σε συνδυασμό με νικηφόρα αποτελέσματα. Σήμερα, οι «Ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεγελαστούν από τη βαθμολογική συγκομιδή της Νταρουσάφακα και να την υποτιμήσουν. Οι Τούρκοι έχασαν πολλά παιχνίδια στο τέλος, όπως από Παναθηναϊκό, Ζαλγκίρις και Κίμκι. Παλεύουν όλα τα ματς και ευελπιστούν να αρχίσουν να τα κλείνουν και σωστά. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο και πρέπει να τα δώσει όλα για να φύγει με τη νίκη. Ακόμα κι αν τα καταφέρει η ελληνική ομάδα, θεωρούμε ότι δεν θα το κάνει με μεγάλη διαφορά. Οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνοι και δεν θα πέσουν αμαχητί. Επομένως, καταλήγουμε στο Νταρουσάφακα +7.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/blog-post_27.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...