Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Μόναχο! (video)

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Μόναχο! (video)

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και η σημερινή, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο! Την προσοχή φυσικά τραβάει το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ, στην έδρα της Μπάγερν, αλλά και τα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης. Εμείς, θα ασχοληθούμε και με το Λυών – Χοφενχάιμ, όπως και με το Μπενφίκα – Άγιαξ. Βέβαια, και σήμερα υπάρχει μπάσκετ, με το Τόφας – Άλμπα Βερολίνου, για το Eurocup, να μας απασχολεί στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vistabet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

«Ανοίγονται» από νωρίς στην «Αλιάνζ Αρίνα»

Σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ η σημερινή, με τους «κιτρινόμαυρους» να κοντράρονται στην «Αλιάνζ Αρίνα» με την Μπάγερν Μονάχου. Αναμφισβήτητα, πρόκεται για μια τεράστια εμπειρία για τους παίκτες της «Ένωσης», που θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να… ξαφνιάσουν τους Βαυαρούς. Η Μπάγερν δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και παλεύει για να βρει τον εαυτό της. Μετά από κάποια σημάδια βελτίωσης, επέστρεψε στις γκέλες και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φράιμπουργκ, εντός έδρας. Σήμερα, η ομάδα του Κόβατας θέλει πάση θυσία τη νίκη, καθώς ισοβαθμεί με τον Άγιαξ στην κορυφή του ομίλου, με την Μπενφίκα να ακολουθεί τέσσερις πόντους πίσω. Η ΑΕΚ δεν έχει βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, και φαίνεται ότι είναι κατώτερη ποιοτικά από μεγαθήρια του ποδοσφαίρου που αντιμετωπίζει. Παρόλα αυτά, ο «δικέφαλος» καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, και το ίδιο θα πράξει και απόψε. Οι γηεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πιέσουν ασφυκτικά την ΑΕΚ, με την ορμή της κερκίδας για συνοδοιπόρο. Η ελληνική ομάδα φιλοδοξεί να γίνει επικίνδυνη στην αντεπίθεση, και γιατί όχι να σκοράρει σε κάποια από αυτές. Το παιχνίδι προμηνύεται με πολλά γκολ, και το Over 1.5 Ημίχρονο, σε απόδοση 1.95, κρίνεται αξιόλογο.

Δυνατή στη Γαλλία η Χοφενχάιμ

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αναμέτρηση της Λυών με τη Χοφενχάιμ, για τη δεύτερη θέσ ητου έκτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι, μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Έτιχαντ» επί της Σίτι, έχουν πέντε βαθμούς, με τη Χοφενχάιμ να έχει δύο. Ως εκ τούτου, το σημερινό είναι η τελευταία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Λυών δεν είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ούτε και σε κακή. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με την Μπορντό, και έπεσε στην τέταρτη θέση της Ligue 1. Σημαντικό το γεγονός ότι δεν έχασε στη Γερμανία από τη Χοφενχάιμ, αν και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Με φόρα από την «τεσσάρα» κόντρα στη Λεβερκούζεν και μάλιστα εκτός έδρας, έρχεται στο αποψινό παιχνίδι η Χοφενχάιμ, που θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Νάγκελσμαν παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να διαφυλάξει καλύτερα τα μετόπισθεν για να περιορίζει και τους αντιπάλους της. Στην έβδομη θέση της Μπουντεσλίγκα έχουν ανέβει οι φιλοξενούμενοι, που θα παλέψουν για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ο τρόπος που αγωνίζονται Λυών και Χοφενχάιμ είναι παρόμοιος, και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει απόλυτο φαβορί απόψε. Οι Γερμανοί οφείλουν να φύγουν αλώβητοι από τη Γαλλία, και αυτό το κίνητρο, σε συνδυασμό με την ποιότητά τους, μας οδηγεί στο Χ2, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.86.

Είναι καλύτερος ο Άγιαξ

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου της ΑΕΚ, η Μπενφίκα φιλοξενεί τον Άγιαξ. Πρόκειται για ένα ματς που θα κρινει πολλά, όσον αφορά την πρόκριση, αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Παρόλα αυτά, η Μπενφίκα εμφανίζεται ιδιαίτερα πεσμένη στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 1-3 από τη Μορεϊρένσε, κατρακυλώντας στην πεμπτη θέση. Ο προπονητής Βιτόρια είναι υπό κρίση, και δεν αποκλείεται πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα απόψε να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Ο Άγιαξ απεναντίας, μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν εξαιρετικός στην «Αλιάνζ Αρίνα» με την Μπάγερν, όπου έμεινε στην ισοπαλία αν και είχε ευκαιρίες για τη νίκη. Επιπλέον, την περασμένη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε 1-0 την Μπενφίκα, παίζοντας πολύ καλύτερα και έχοντας πολλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Είναι στο -5 από την Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα του δείχνει ότι θα το διεκδικήσει. Πολύ πιο σοβαρός από τη Μπενφίκα, ο Άγιαξ μπορεί να κλειδώσει την πρόκριση από σήμερα, ενώ με νίκη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά του ομίλου. Τον εμπιστευόμαστε, και στηρίζουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), στο 2.10.

Σκορ και θέαμα στο Τόφας – Άλμπα

Έκτη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, και η Τόφας Μπούρσα υποδέχεται στην Άλμπα βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 2-3 στον όμιλο, καθώς κέρδισε την Τσεντεβίτα εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Επιπλέον, προέρχεται από σπουδαία νίκη για το τουρκικό πρωτάθλημα, με 78-82 επί της Νταρουσάφακα. Η Άλμπα, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του ομίλου, επικρατώντας στο Κρασνοντάρ της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ Τόφας και Άλμπα είχε νικητές τους Γερμανούς, με 107-91. Αμφότερες οι ομάδες, εστιάζουν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι και αυτό αποδεικνύεται από τους υψηλούς μέσους όρους πόντων και στο Eurocup, και στα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Η Τόφας είναι καλό σύνολο και μπορεί να πάρει τη νίκη απόψε, ωστόσο και η Άλμπα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος. Αυτό που μάλλον δεν θα αλλάξει είναι ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων, επομένως αναμένεται το παιχνίδι να ανοίξει. Το επιθετικό ταλέντο της Τόφας και της Άλμπα μπορεί να οδήγησει τον δείκτη του σκορ σε ψηλά πατώματα, και το Over 166.5, σε απόδοση 1.87, μοιάζει η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο του Betarades.gr για τo παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/11/video_7.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...