Στοίχημα: Σκοράρουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Μεγάλο ματς σήμερα στο Μαρούσι, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Η «ένωση» έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη 1-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σήμερα παίζει για… 2.5 αποτελέσματα. Δράση υπάρχει επίσης σε Αγγλία και Ισπανία, όπως επίσης σε Γαλλία και Γερμανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα!
Με το Goal/Goal στο ΟΑΚΑ
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Η «ένωση» έχει πάρει το προβάδισμα μετά τη νίκη στο Φάληρο, σήμερα δεν είναι υποχρεωμένη να πιέσει καταστάσεις, αλλά απλά να διαχειριστεί το παιχνίδι. Είναι γνωστό πόσο δυνατός είναι ο δικέφαλος στο ΟΑΚΑ, μετράει ρεκόρ 18-6-1 στα τελευταία 25 παιχνίδια, δε δέχτηκε καν γκολ στα 19 εξ αυτών! Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει ως πρωταθλητής στο Μαρούσι, καθώς την Κυριακή διέλυσε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, δυσκολεύεται πολύ τελευταία να πάρει αυτό που θέλει εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά, καθότι αναζητούν τουλάχιστον δύο γκολ, προκειμένου να έχουν ελπίδες. Θα πάμε με το G/G.
Με το Over 2.5 στη Σουηδία
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σούντσβαλ – Έλφσμποργκ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.85. Με την «πλάτη στον τοίχο» παίζουν οι γηπεδούχοι, που απογοητεύουν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Εσκιλστούνα (3-1), συνέχισαν με μόλις έναν κερδισμένο πόντο στις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Χάμαρμπι, αποτέλεσμα που ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσαν να πάρουν. Στον αντίποδα, η Έλφσμποργκ είναι μια απ’ τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί της Έρεμπρο, θέλει να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Μετράει 4/4 Over 2,5 μέχρι στιγμής στο νέο πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι σήμερα θα δούμε ακόμη ένα.
Μπορεί το διπλό η Σοσιεδάδ
Πάμε στην Ισπανία και την αναμέτρηση Βαλένθια – Σοσιεδάδ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μπορεί οι «νυχτερίδες» να είναι ιδιαίτερα δυνατές εντός έδρας, όμως πλέον δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο. Καταλαμβάνουν την 12η θέση με 40 πόντους, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Μάλαγα, σήμερα υποδέχονται τη Σοσιεδάδ, που «καίγεται» για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 55 πόντους, στο -1 από την 6η Αθλέτικ Μπιλμπάο και στο -5 από την 5η Βιγιαρεάλ (έχει αγωνιστεί ήδη), ενδεχόμενο διπλό σήμερα θα τους δώσει μεγάλη ώθηση προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Επιλέγουμε το 2 DNB.
Κερδίζει η Μίντλεσμπρο
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Σάντερλαντ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25. Πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμο ντέρμπι παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με διαφορά μόλις τριών πόντων. Αμφότερες μοιάζουν καταδικασμένες, ωστόσο αν υπάρχει μια με ουσιαστικές ελπίδες σωτηρίας, αυτή είναι σίγουρα οι γηπεδούχοι. Στους 24 πόντους και το -9 απ’ το όριο της παραμονής η Μίντλεσμπρο, δεν έχει νίκη στις τελευταίες 16 αγωνιστικές (0-6-10), σήμερα οφείλει να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην ουραγό Σάντερλαντ. Χωρίς νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές οι «μαυρόγατες» (0-2-6), προέρχονται από 8/9 εκτός έδρας ήττες, θεωρούμε ότι σήμερα ίσως μπει οριστική «ταφόπλακα» στις ελπίδες παραμονής. Καταλήγουμε στον άσσο.
«Σφίγγει» την άμυνα ο Ολυμπιακός
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Εφές Αναντολού – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το Under 153 σε απόδοση 1.90. Η Εφές έκανε την έκπληξη την περασμένη εβδομάδα και πέρασε απ’ το ΣΕΦ με 71-73, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά (1-1 στις νίκες). Παραμένει φαβορί η ομάδα του Πειραιά, όμως πλέον οφείλει να κερδίσει οπωσδήποτε μια φορά στην Κωνσταντινούπολη αν θέλει να επιστρέψει στο Final Four. Παραμένει μια ικανότατη ομάδα για «διπλά» παντού και πιθανότατα σε μία από τις δύο ευκαιρίες, σήμερα και Παρασκευή, να καταφέρει να «σπάσει» έδρα και να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές θα παίξουν ακόμα ισχυρότερη άμυνα, όμως βάσει λογικής δε θα έχουν την καλή επιθετική λειτουργία του ΣΕΦ, γι’ αυτό και η επιλογή είναι το Under 153 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/04/blog-post_26.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...