Στοίχημα: Στήριγμα η Ντόρτμουντ (video)

Στοίχημα: Στήριγμα η Ντόρτμουντ (video)

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τρεις αναμετρήσεις έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα, τις Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ, Γουλβς – Γουότφορντ και Ουντινέζε – Νάπολι, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή η οποία προκύπτει από τον αγώνα Ρέθυμνο – ΑΕΚ. Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr για τα σημερινά παιχνίδια.

Μία ακόμη νίκη για την Ντόρτμουντ
Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ. Κάκιστη η πορεία των γηπεδούχων μέχρι στιγμής, μετά από επτά ματς έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, απολογισμός που τους φέρνει στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 3-1 από το Ανόβερο, αποτέλεσμα το “κύκνειο άσμα” του κόουτς Κορκούτ στον πάγκο της, με τον Μάρκους Βάιντσριλ να επιλέγεται ως αντικαταστάτης του. Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, βαδίζει από νίκη σε νίκη, μετρά τρεις διαδοχικές στο πρωτάθλημα, στο οποίο διατηρείται αήττητη φέτος (5-2-0), επιθετικά είναι εξαιρετική έχοντας σημειώσει ήδη 23 τέρματα και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Είναι άλλωστε, το φαβορί, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις που προσφέρουν το διπλό οι στοιχηματικές εταιρίες. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο 1.90..

Σκοράρουν στο “Μολινό”
Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουλβς – Γουότφορντ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, διατηρούνται αήττητοι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, το μοναδικό από τα τρία πιο πρόσφατα που δεν κατάφεραν να κερδίσουν ήταν εκείνο στο “Ολντ Τράφορντ” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, ξεκίνησε εκρηκτικά τη σεζόν, στη συνέχεια, όμως, η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα και αγνοεί τα “τρίποντο” εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί στα τρία από αυτά. Στοιχηματικά, δε θα ασχοληθούμε με σημείο, καθώς μεγαλύτερη αξία έχει το “παιχνίδι” με τα γκολ. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν από τη μέση και μπροστά ποδοσφαιριστές με ποιότητα, δεν έχουν και τις πιο σταθερές άμυνες. Θα επιλέξουμε, επομένως, το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στο Ούντινε
Η επόμενη “στάση” γίνεται στην Serie A της Ιταλίας και τον αγώνα Ουντινέζε – Νάπολι. Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά στο πρωτάθλημα η Ουντινέζε, θα αναζητήσει αντίδραση σήμερα, ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι. Αμυντικά έχει τα… θέματά της, δεχόμενη έξι τέρματα στο αρνητικό σερί το οποίο “τρέχει”, απέναντί της βρίσκει τη Νάπολι η οποία επιθετικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και θα ψάξει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μη δει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους να αυξάνεται. Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, βρίσκουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 και θα μπει στις επιλογές μας.

Ανώτερη η ΑΕΚ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα ανάμεσα στο Ρέθυμνο και την ΑΕΚ. Η Ένωση την “πάτησε” από Περιστέρι και Χάποελ, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και παρουσίασε καλύτερη εικόνα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Νίμπουρκ. Αν και χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στο πικ των δυνατοτήτων της, η διαφορά της με τον κάκιστο μέχρι στιγμής ΑΓΟΡ είναι μεγάλη και αναμένουμε μία σχετικά εύκολη εύκολη νίκη της σήμερα. Θα πάμε, επομένως, με το ΑΕΚ -7.5 σε απόδοση 1.85.α

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ.


Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/10/video_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...