Στοίχημα: Τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν!

Στοίχημα: Τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν!

Μετά τη διακοπή για το UEFA Nations League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση! Έτσι, ασχολούμαστε στοιχηματικά με δύο παιχνίδια, από τα μεγάλα σαλόνια της Τουρκίας και της Ισπανίας, και δύο από τις δεύτερες κατηγορίες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Το ματς της Γαλατασαράι με την Κόνιασπορ μάλιστα, είναι κομβικό για τους γηπεδούχους, στη μάχη για τον τίτλο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betrebels. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

«Μάχη» στην Ισπανία

Η La Liga επιτέλους επιστρέφει με τη 13η αγωνιστική της και η Λεγανές φιλοξενεί στο Butarque την Αλαβές. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα καθώς τις χωρίζει μεγάλη απόσταση στη βαθμολογία. Η Αλαβές είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, και με 23 βαιμούς βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την Μπαρτσελόνα, ισόβαθμη με Σεβίλλη και Ατλέτικο και πάνω από τη Ρεάλ! Από την άλλη, η Λεγανές δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της και απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που πληγώνουν κυρίως τους σημερινούς γηπεδούχους, αφού στην έδρα τους έχουν κερδίσει την Μπαρτσελόνα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ατλέτικο. Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη στη La Liga συμπλήρωσε η Λεγανές, που έμεινε στο 0-0 με την Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα, αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, και αναμένεται να τη διεκδικήσουν χωρίς να κλειστούν υπερβολικά στην άμυνα. Η Λεγανές καίγεται να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να κοιτάξει προς τα πάνω, ενώ η Αλαβές έχει αποδείξει ότι μπορεί να τρελάνει τους πάντες φέτος, και επιθυμεί να συνεχίσει τη ζωή στα υψηλά στρώματα. Οι φιλοξενούμενοι δενε τρομάζουν από έδρες, και έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς που έδωσαν. Η ανάγκη της Λεγανές ωστόσο για βαθμούς δεν μπορεί να παραμεληθεί. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με όλεςε τους τις δυνάμεις για τη νίκη, και στο γήπεδό τους είναι ικανοί για όλα. Πιστεύουμε ότι θα γίνει μια σκληρή μάχη, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που παίζουν ποδόσφαιρο και δεν κοιτάνε απλά να μη δεχτούν γκολ. Για το λόγο αυτό, δεν κατευθυνόμαστε σε σημείο, αλλά στο Goal/Goal που παίζεται στο 2.20.

Ένας δρόμος για τη Γαλατά

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας μπαίνει στη 13η αγωνιστική του και σε αυτό το πλαίσιο η Γαλατασαράι υποδέχεται την Κόνιασπορ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ και περιθώριο για γκέλα δεν υπάρχει. Η Γαλατά επέστρεψε στις νίκες με το 0-3 επί της Καϊσερίσπορ, και άφησε πίσω της το επεισοδιακό ντέρμπι με τη Φενέρ. Τα σκηνικά που διαδραματίστηκαν εκεί, έχουν αποφέρει την τιμωρία του προπονητή Φατίχ Τερίμ, και των παικτών Ροντρίγκεζ, Ντονκ και Εντιαγέ. Αυτοί, θα επιστρέψουν στη δράση με το νέο έτος. Τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη έβαλε η Κόνιασπορ, που κέρδισε 2-0 την Ανγκαραγκουτσού και ανέβηκε στην ένατη θέση, με 17 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται από τις κακές εμφανίσεις, αλλά πρέπει να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο για να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια. Οι απουσίες της Γαλατασαράι είναι κομβικές, αλλά παράλληλα το κίνητρο είναι μεγάλο. Η «τσιμ μπομ» παραμένει αήττητη στις 25 τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, και στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή. Σαφώς και είναι ανώτερη ομάδα από την Κόνιασπορ, αλλά οι απόντες παίζουν το ρόλο τους και δυσκολεύουν το έργο της Γαλατά. Παρόλα αυτά, οι λύσεις για να εμφανιστεί ανταγωνιστική η ομάδα υπάρχουν, αφού το ρόστερ διαθέτει βάθος. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρούμε ότι η Γαλατασαράι θα πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Το ένστικτο της επιβίωσης στη μάχη του τίτλου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, όπως και η διακοπή του πρωταθλήματος που προηγήθηκε, και καθάρισε το μυαλό των παικτών. Στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Έχει τα φόντα η Λοριάν

Μεταφερόμαστε στις μικρότερες κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Ligue 2, όπου η Τρουά παίζει με τη Λοριάν. Μετά από 15 αγωνιστικές, η Τρουά μπορεί να χαρακτηριστεί μια ασταθής ομάδα, ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Μετά από δύο σερί νίκες ηττήθηκε τελικά από την Γκαζελέκ και έπεσε στην ενδέκατη θέση, δέκα πόντους πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό και επτά κάτω από τα μπαράζ ανόδου. Η Τρουά αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, κάτι που την εμποδίζει να πάρει αποτελέσματα ενώ έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Απεναντίας, η Λοριάν είναι ιδιαίτερα σοβαρή και εντοπίζεται στην τρίτη θέση, στο -2 από την απευθείας άνοδο. Λυτρώθηκε στο 89′ την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στην Παρί, την οποία κέρδισε με 2-1. Πρόκειται για ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και το διεκδικεί με τον σωστό τρόπο. Από ό,τι έχει φανεί έως τώρα, η Λοριάν υπερέχει σε ποιότητα της Τρουά, και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στο γήπεδο. Πιο συμπαγής ομάδα, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Φυσικά, το αποψινό ματς είναι πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, και οφείλουν να ματώσουν αν θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Θα αναζητήσουν το «διπλό» με κάθε τρόπο, και έχουν τη δυνατότητα να το κατακτήσουν σε μια δύσκολη έδρα. Για το λόγο αυτό, πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.93.

Κοινό χαρακτηριστικό τα γκολ

14η αγωνιστική για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, και βρίσκει την Γκρόιτερ Φιρτ να κοντράρεται στο γήπεδό της με το Μαγδεμβούργο. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Γκρόιτερ Φιρτ, που σημείωσε μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, προέρχεται από το βαρύ 4-0 από την Ούνιον Βερολίνου, που την έριξε στο -3 από τα πλέι-οφς ανόδου και στο -4 από την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι συνεπής επιθετικά, αλλά αμυντικά παρουσιάζει σημαντικά κενά. Στην προτελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται το Μαγδεμβούργο, με μόλις μία νίκη στις πρώτες 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις σερί ήττες των φιλοξενουμένων τα λένε όλα για τη φόρμα τους, που είναι πολύ κακή. Παρόλα αυτά, απέχει έναν βαθμό από τη σωτηρία και δεν αναμένεται να ατα παρατήσει εύκολα. Όπως και η Γκρόιτερ Φιρτ, έτσι και το Μαγδεμβούργο, έχει εμφανίσει άσχημη αμυντική λειτουργία, και αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα των αγώνων του. Επιπλέον, επιθετικά βρίσκει κάποιες λύσεις, αλλά σίγουρα όχι όσες οι γηπεδούχοι. Ενδιαφέρον στοιχείο ότι οι τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της Γκρόιτερ έληξαν με Over 2.5, κάτι που συνέβη και στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους του Μαγδεμβούργου! Γίνεται αντιληπτό, ότι μιλάμε για δύο ομάδες που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα μετόπισθεν και αρέσκονται στο να δέχονται αλλά και να πετυχαίνουν γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και απόψε. Η νίκη είναι κρίσιμη για αμφότερες, αλλά το γεγονός ότι παρασύρονται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών θα φανεί και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Τα πολλά τέρματα κυριαρχούν στην πλειοψηφία των αγώνων τόσο της Γκρόιτερ Φιρτ, όσο και του Μαγδεμβούργου, επομένως θα στηρίξουμε το Over 2.5 στο 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/11/blog-post_23.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...