Στοίχημα: Όλα ή τίποτα για την Ιταλία!

Στοίχημα: Όλα ή τίποτα για την Ιταλία!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν παύση, και σήμερα, Σάββατο (17/11), την παράσταση κλέβουν ξανά τα παιχνίδια για το Nations League. Ειδικά στο «Σαν Σίρο», θα γίνει το μεγάλο ματς της Ιταλίας με την Πορτογαλία. Ωστόσο, οι μικρές κατηγορίες των πρωταθλημάτων έχουν δράση, με τη Β’ Ισπανίας να βγάζει και επιλογή. Όσον αφορά το μπάσκετ, ξεχωρίζει η δύσκολη έξοδος της ΑΕΚ στην έδρα της Κύμης. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η BetRebels. Ας περάσουμε στις αναλύσεις μας!

Μονόδρομος η νίκη για την Ιταλία

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Ιταλία υποδέχεται την Πορτογαλία στο «Σαν Σίρο», για τον τρίτο όμιλο της League A, του UEFA Nations League. Οι Ιταλοί έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης χάρη στη δύσκολη νίκη τους με 0-1 στην Πολωνία. Βέβαια, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την υπεροχή και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά η λύτρωση ήρθε στο 92′ από τον Μπιράγκι. Με τέσσερις βαθμούς, βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Πορτογαλία, που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Στον πρώτο γύρο μάλιστα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κέρδισε την Ιταλία. Είναι φανερό, ότι η «Σκουάντρα ατζούρα» ψάχνεται ακόμα, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο. Το ταλέντο και η ποιότητα υπάρχουν στο ρόστερ της, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, με την πλειοψηφία των παικτών να αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο. Εννοείται, πως και η Πορτογαλία είναι μια ισχυρή ομάδα, που χάνει δύσκολα και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, όντας η πρωταθλήτρια Ευρώπης αυτήν τη στιγμή. Η απουσία ωστόσο του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι κομβική, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, όπου η προσωπικότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Εξάλλου, η Πορτογαλία αναμένεται να αμυνθεί και να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, ώστε να χτυπήσει στην κόντρα. Έχει συνηθίσει να παίρνει τέτοια ματς χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Ρονάλντο, και αυτό θα της λείψει απόψε. Το κίνητρο είναι μεγάλο για αμφότερους τους αντιπάλους, ωστόσο η Ιταλία είναι αυτή που παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Θεωρούμε ότι τα αστέρια της θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, και με τη βοήθεια του κόσμου θα βρουν τον τρόπο να υποτάξουν την Πορτογαλία. Πάμε λοιπόν με τον «άσο», σε απόδοση 2.25.

Ντέρμπι κορυφής στο «Ράικο Μίτιτς»

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η αναμέτρηση που διεξάγεται σήμερα στο «Ράικο Μίτιτς», μεταξύ της Σερβίας και του Μαυροβουνίου. Οι δύο ομάδες κοντράρονται για την πρωτιά του τετάρτου ομίλου της League C, με τη Σερβία να είναι αυτήν τη στιγμή έναν πόντο πάνω από το Μαυροβούνιο. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού με δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια, που είναι εντός έδρας, εξασφαλίζουν την πρώτη θέση. Φαίνεται, ότι η Σερβία είναι καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, τους οποίους νίκησε με 0-2 στον πρώτο γύρο. Είναι αήττητη προς το παρόν και προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Ρουμανίας. Το Μαυροβούνιο κέρδισε με 1-4 τη Λιθουανία και απόψε παίζει κυρίως για τη νίκη, ώστε να γίνει το φαβορί για την κορυφή και να μην περιμένει στραβοπάτημα της Σερβίας, που υποδέχεται τη Λιθουανία την τελευταία αγωνιστική. Επομένως, λογικά οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχτούν, καθώς είναι υποχρεωμένοι να βρουν το γκολ. Ωστόσο, η Σερβία είναι σταθερή αμυντικά και μπορεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Θα της λείψει ο μαέστρος της, ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, αλλά υπάρχουν παίκτες για να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει στο σκορ το ματς, αφού και οι δύο θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η έδρα παίζει το ρόλο της, και η Σερβία μπορεί να επωφεληθεί και από αυτόν τον παράγοντα. Εύκολα ή δύσκολα, οι γηπεδούχοι παίρνουν αυτό που θέλουν από τα παιχνίδια του ομίλου, και αυτό έχει τα φόντα να συνεχιστεί και απέναντι στο Μαυροβούνιο. Η Σερβία είναι ανώτερη, και εφόσον κρατήσει μακριά από τα καρέ της τους αντιπάλους, έχει τη δυνατότητα να πάρει και τη νίκη στη συνέχεια. Επομένως, επιλέγουμε το combo 1 & Under 3.5, που το βρίσκουμε στο 1.95.

Πήρε «φόρα» η Οσασούνα

Η Segunda Division έχει μπει στην 14η αγωνιστική της, και σε αυτό το πλαίσιο η Οσασούνα φιλοξενεί την Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές και φαίενεται να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Αρχικά, πήραν μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μάλαγα, και έπειτα επικράτησαν με 2-3 της Εξτρεμαδούρα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Έτσι, έφτασαν στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι – οφς ανόδου, και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Η Τενερίφη από την άλλη, είναι ομάδα μικρής κλάσης και είναι ισόβαθμη με τη Ρέους Ντεπόρτιου, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα εκτός έδρας, και δεν έχουν κερδίσει ποτέ φέτος μακριά από το σπίτι τους. Σίγουρα, έχουν ανάγκη τους βαθμούς, για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αποτελεί ερώτημα αν μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σημερινή τους αντίπαλο. Η Οσασούνα δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της, και πλέον πάει για την άνοδο στη La Liga. Είναι αήττητοι στο γήπεδό της και ευελπιστεί να αξιοποιήσει και σήμερα αυτό το προσόν. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής, και μόνο αν η Οσασούνα παρουσιαστεί ασόβαρη και δώσει δικαιώματα, θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι η Τενερίφη. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, και οι γηπεδούχοι θα καθαρίσουν το παιχνίδι. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ

Η ελληνικη Basket League είναι στην έβδομη αγωνιστική, και η Κύμη παίζει με την ΑΕΚ σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ομάδα του Καστρίτη μάλλον αδικείται από το 1-4, που είναι το ρεκόρ της, αφού με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, έχει καλή εικόνα. Είχε δύσκολο πρόγραμμα, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Να σημειωθεί, ότι η Κύμη δυσκόλεψε αφάνταστα τον Ολυμπιακό, και έχασε τελικά χάρη σε ένα τρίποντο του Τουπάν στο τέλος. Η ΑΕΚ από την άλλη, μοιάζει να αφοσιώνεται περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου διατηρεί ρεκόρ 5-1, και λιγότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχει γνωρίσει ήδη δύο ήττες. Προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Λιετκαμπέλις, παρόλο που είχε πολλές και σημαντικές απουσίες. Απόψε όμως, έχει μια ακόμη δύσκολη αποστολή, αφού η Κύμη είναι ομάδα ικανή για ζημιές, ειδικά στην έδρα της. Η ΑΕΚ θαείναι πιθανώς και κουρασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της, ενώ είναι πληγωμένη από τραυματισμούς. Τίποτα δεν συνηγορεί ότι η «Ένωση» θα πάρει ένα εύκολο «διπλό», καθώς θα πρέπει να είναι πλήρως συγκεντρωμένη και να τα δώσει όλα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Η Κύμη μπορεί να αντέξει στην πίεση της ΑΕΚ και να μείνει κοντά στο σκορ, και γιατί όχι, αν το επιτρέψουν οι συγκυρίες, να κερδίσει κιόλας τον «Δικέφαλο». Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μια σκληρή αναμέτρηση, που όποιος την κερδίσει θα το κάνει μετά κόπων και βασάνων. Εμπιστευόμαστε την Κύμη, που έχει παίξει καλό μπάσκετ και μπορεί να βάλει δύσκολα στην λαβωμένη ΑΕΚ. Ποντάρουμε στο Κύμη +6,5, που εντοπίζεται στο 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/11/blog-post_17.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...