Στον “αέρα” του διαδικτύου η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι επισκέπτες,

Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Μέσα από εδώ τόσο τα μέλη μας, όσο και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται, θα έχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση, τόσο για τις δράσεις τις Ομοσπονδίας όσο και για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα μέλη μας και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Επίσης η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, η οποία αποτελεί και ένα σπουδαίο εργαλείο προβολής και επικοινωνίας στους σύγχρονους καιρούς μας, είναι σε μια διαρκή διαδικασία εμπλουτισμού με υλικό και επιλογές, ώστε να είναι πάντα επίκαιρη και χρήσιμη. Μέσα από αυτή μπορούν επίσης να προβάλλονται τα μέλη μας και οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Και βέβαια είμαστε πάντα ανοικτοί σε σκέψεις, ιδέες και προτάσεις, που θα μας βοηθήσουν διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από την επίλυση των προβλημάτων των μελών μας και τη δημιουργία νέων προοπτικών για λογαριασμό τους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Θα ήθελα τέλος να τονίσω πως τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το νέο Διοικητικό μας Συμβούλιο, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας, να αναδείξουμε τα θέματα που τα απασχολούν και να επιτύχουμε ουσιαστικές λύσεις, έξω και πέρα από μικροπολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Ταξιάρχης Σουζας

Δείτε την νέα σελίδα της Ομοσπονδίας ΕΔΩ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...