Στον Περιφερειάρχη ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας

2018.11.15 @ Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχου Νικόλαου Κοτρωνιά, και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχου, Βασίλειου Τσούρα.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους,  πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νίκος Κοτρωνιάς και ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσούρας.

Ο κ. Κατσιφάρας αφού συνεχάρη τους κ.κ. Κοτρωνιά και Τσούρα και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους, επεσήμανε ότι «η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και καθήκον της οργανωμένης Πολιτείας, με σεβασμό στα δικαιώματα  του πολίτη και με γνώμονα την προστασία της ζωής και της περιουσίας του».

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε, επίσης, ότι η καλή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στις αστυνομικές αρχές είναι αυτονόητο ότι θα συνεχιστεί, σε όλα τα πεδία συναρμοδιοτήτων τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...