Στους 14 ο αριθμός των νεκρών στην πυρκαγιά στα δύο πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας

Στους 14 ο αριθμός των νεκρών στην πυρκαγιά στα δύο πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας

Δέκα τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο πλοία, σημαίας Τανζανίας, κοντά στα Στενά του Κερτς, στα ανοικτά της χερσονήσου της Κριμαίας, έγινε γνωστό σήμερα από τις ρωσικές αρχές.

«Υπάρχουν 11 σοροί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξέι Κραβτσένκο, ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας.

«Τρεις άνθρωποι χάθηκαν στο νερό, μπροστά στα μάτια των διασωστών» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αυτά τα τρία μέλη του πληρώματος θεωρούνται επισήμως αγνοούμενοι, όμως το πιθανότερο να είναι νεκροί, σημείωσε ο Ρώσος αξιωματούχος. Ο Αλεξέι Κραβτσένκο πρόσθεδσε ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 10 νεκρούς και 14 επιζώντες.

Την ίδια στιγμή, όπως επισήμανε μια πηγή από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η φωτιά πιθανόν προκλήθηκε από παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας.

«Βάσει των προκαταρκτικών στοιχείων, φαίνεται πως οφείλεται σε παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας κατά τη διαδικασία άντλησης καυσίμων από το ένα πλοίο στο άλλο» είπε η πηγή.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352241-Stoys-14-o-arithmos-ton-nekron-sten-pyrkagia-sta-dyo-ploia-sta-anoikta-tes-Krimaias ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...