Στο δημοτικό συμβούλιο το γήπεδο Γαβρολίμνης. Στον αέρα ξανά ο Α.Ο. Χάλκειας

Για ακόμη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Ντίνου Τσουκαλά η οποία ζητούσε απαντήσεις για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου. Στο δημοτικό συμβούλιο παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της ομάδας του Α.Ο. Χάλκειας καθώς και του Λυγιά για το θέμα του γηπέδου του Λυγιά.

Απο την πλευρά του ο κ. Καρακώστας είπε ότι θα γίνει παραλάβει όταν έχει οριστεί αλλά θα πρέπει να γίνει μόνο όταν το γήπεδο τελειοποιηθεί και δεν έχει προβλήματα. Στην τοποθέτηση του ο κ. Καρακώστας εξήγησε όλα όσα έχουν γίνει για την κατασκευή του γηπέδου.

Αίσθηση προκάλεσαν όμως όσα είπε ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας καθώς είπε ότι τις τελευταίες ημέρες έκανε έρευνα σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί. Τόνισε ότι η μελέτη είναι ορθή όμως εντόπισε το πρόβλημα ότι  είναι δύσκολη η εφαρμογή της και μόνο ένας θα μπορούσε να το φτιάξει και ονομάτισε τον κατασκευαστή του Παπαχαραλαμπείου κ. Γενάτο αφήνοντας αιχμές ότι η κατασκευή δεν έγινε σωστά.

Απο την πλευρά της ομάδας έθεσαν τις ενστάσεις τους για την κακή κατασκευή του γηπέδου. Επίσης κατηγόρησαν την δημοτική αρχή πως τους απέκρυψε την αλήθεια και συνεχώς έδινε ημερομηνίες παραλαβής του έργου.Επίσης ανέφεραν ότι θα πάνε την υπόθεση στον εισαγγελέα αν τελικά το γήπεδο δεν παραληφθεί.

Ο κ. Σιαμαντάς τόνισε ότι υπάρχουν λύσεις όποια και να είναι η κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συζήτηση.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...