Στο νοσοκομείο με εγκαύματα από βομβίδα των ΜΑΤ η εκπαιδευτικός που τραυματίστηκε χθες στην πορεία

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα από βομβίδα των ΜΑΤ η εκπαιδευτικός που τραυματίστηκε χθες στην πορεία

Εγκαύματα στην κοιλιακή χώρα και στο κάτω μέρος της πλάτης υπέστη η εκπαιδευτικός που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Δευτέρας, και δέχθηκε βολή βομβίδας κρότου – λάμψης από απόσταση αναπνοής. 

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στην πλευρική είσοδο της Βουλής, όταν αστυνομικοί των ΜΑΤ εξαπέλυσαν «βροχή» χημικών και κρότου λάμψης με σκοπό να απωθήσουν τους εκπαιδευτικούς να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου. 

Σε εκείνο το σημείο μια εκπαιδευτικός -μόνιμη, που έσπευσε να συμπαρασταθεί στους αναπληρωτές- δέχθηκε το πλήγμα από τη βολή των αστυνομικών. 

Η τρύπα στο πίσω μέρος του ρούχου / Φωτογραφία: YouTube

Η βομβίδα των ΜΑΤ εξερράγη μπροστά στο σώμα της με συνέπεια να τρυπήσει τρία ρούχα (!) -μπουφάν, μπλούζα και κορμάκι- και να προκαλέσει εγκαύματα στο εμπρόσθιο και πίσω τμήμα του κορμού της!

Αλλη μια εικόνα από το έγκαυμα / Φωτογραφία: Twitter

«Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο το κίνημα και χρησιμοποιούν τη βία, αλόγιστα. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον τους» είπε η κυρία Ρέππα, δείχνοντας στις κάμερες των δημοσιογράφων τα τραύματά της. 

Τα εγκαύματα επιδέθηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ και η εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351611-Sto-nosokomeio-me-egkaymata-apo-bombida-ton-MAT-e-ekpaideytikos-poy-traymatisteke-chthes-sten-poreia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...