Στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών και Lepanto 1571 βρέθηκε ο Ντίνος Τσουκαλάς

Στους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών “Οι Άγιοι Ανάργυροι” και Lepanto 1571 βρέθηκε σήμερα,ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος” Ντίνος Τσουκαλάς.Αναφορικά λοιπόν με τις δύο επισκέψεις σημειώνει:

Στο σύλλογο αιμοδοτών

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ιερή πράξη, ύψιστης σημασίας για τους συνανθρώπους μας που επειγόντως χρειάζονται αίμα. Ο συνδυασμός μας δεν θεωρεί μόνο κατ’ ευφημισμό “Πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο” αλλά το εννοεί και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Για αυτό και σήμερα με πολύ μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ναυπάκτου “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, ο οποίος επιτελεί ένα τεράστιο έργο ύψιστης κοινωνικής σημασίας.. Τα συγχαρητήρια μας στον Πρόεδρο Θανάση Θεοδωρόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνονται οι Γεωργία Δούνη, Ντίνος Τσουκαλάς και Tonia Karanika, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι
Στο σύλλογο Lepanto 1571

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποίησα με τους συνεργάτες μου με το Δ.Σ. του συλλόγου Lepanto 1571, ο οποίος είναι γνωστό πως καταβάλλει πολύ σοβαρές προσπάθειες για την πλήρη ανάδειξη και καλύτερη αξιοποίηση του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Γνωρίσαμε καλύτερα τη δουλειά του Συλλόγου, ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από το θέμα και βεβαίως δεσμευτήκαμε, πως ως Δημοτική Αρχή θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο την εντυπωσιακή δουλειά τους και τη γνώση τους γύρω από το αντικείμενο, ώστε αυτό το παγκόσμιας σημασίας ιστορικό γεγονός να αξιοποιηθεί όπως πραγματικά του αξίζει, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για το Δήμο Ναυπακτίας!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ioannis Korgialas και τον Ντίνος Τσουκαλάς, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...