Συγκλονιστικό: Επί 3 χρόνια έβλεπε έναν άστεγο να κλαίει έξω από το σπίτι της. Όταν τον ρώτησε γιατί, ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό!! (Εικόνες & Βίντεο)

Συγκλονιστικό: Επί 3 χρόνια έβλεπε έναν άστεγο να κλαίει έξω από το σπίτι της. Όταν τον ρώτησε γιατί, ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό!! (Εικόνες & Βίντεο)

άστεγος

Επί τρία χρόνια, ένας άστεγος άντρας στεκόταν σε μια συγκεκριμένη γωνιά του δρόμου στο Webster του Τέξας. Στεκόταν εκεί, κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, είτε με ήλιο, είτε με βροχή. «Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι΄ αυτόν τον τύπο», μουρμούριζαν οι περαστικοί.

Κανείς δεν είχε ρωτήσει ποτέ γιατί ο νεαρός άνδρας παρέμενε σε αυτή τη γωνία, μέχρι τη μέρα που μια γυναίκα που την έλεγαν Ginger Sprouse, μπήκε στη ζωή του.

Τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα, η Ginger περνούσε μπροστά από τον άνθρωπο και έβλεπε που κάθονταν εκεί. Μια μέρα, κάθισε δίπλα του και ξεκίνησε μια συνομιλία μαζί του.

Η Ginger, έμαθε ότι το όνομά του είναι Victor Hubbard και είναι 32 ετών. Είναι άστεγος και πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Επίσης, έμαθε γιατί ο Victor στέκεται στην ίδια γωνία του δρόμου επί τρία χρόνια, αλλά και το λόγο που άλλαξε τις ζωές τους για πάντα…

 

 

Η Ginger, είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα που ζει στο Τέξας. Αυτή και ο σύζυγός της Dean, είναι ιδιοκτήτες μιας σχολής μαγειρικής που ονομάζεται Art of the Meal.

Η Ginger, άκουγε συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός είχε εντοπιστεί να κάθεται στην ίδια γωνία του Webster, με βροχή ή ήλιο, επί τρία χρόνια.

«Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι” αυτόν τον τύπο», άκουγε από τους ανθρώπους.

 

 
Για αυτό και η Ginger, αποφάσισε να τον πλησιάσει και να μάθει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κάθονταν στην ίδια θέση τόσα χρόνια. Και όταν τον έμαθε, άλλαξε τα πάντα!

 

 

Ο 32χρονος που πάσχει από ψυχική ασθένεια, είναι άστεγος και η μαμά του τον έχει εγκαταλείψει.

Η γωνιά στην οποία κάθεται τόσα χρόνια, είναι το σημείο στο οποίο ο Victor είδε για τελευταία φορά την μητέρα του. Περιμένει εκεί τρία χρόνια, περιμένοντας τη μαμά του να επιστρέψει σ “αυτόν.

 

 
Η Ginger δέθηκε πολύ με τον Victor και με τον καιρό άρχισε να νοιάζεται όλο και πιο πολύ για αυτόν. Άρχισε να τον επισκέπτεται στα μεσημεριανά διαλείμματά της. Γρήγορα έγιναν φίλοι και ο Βίκτωρ συμφώνησε να πηγαίνει από το σπίτι της όποτε θέλει, ιδίως όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές.

 

Επιπρόσθετα, η Ginger βοήθησε τον άστεγο άνδρα με το θέμα της ψυχικής του υγείας και τον προσέλαβε να εργάζεται στην κουζίνα του μαγαζιού τους.

Ακόμη, ανέβασε την ιστορία του Victor στο Facebook, σε μια σελίδα που ονόμασε «Αυτός είναι ο Victor.»

Η σελίδα έγινε viral και χιλιάδες άνθρωποι έδειχναν την υποστήριξή τους.

 

Πολλοί άνθρωποι έδειξαν την καλοσύνη τους, δωρίζοντας ρούχα και προμήθειες στο Victor. Επίσης του σύστησαν γιατρούς για οφθαλμολογικές εξετάσεις.

 

 

Αφού η ιστορία του έγινε viral, η Ginger κατάφερε να επικοινωνήσει με το θείο του και ο Victor συνάντησε τελικά τη μητέρα του.

Δημιούργησε επίσης μια σελίδα, όπου μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει 17.000 δολάρια για τον Victor.

«Τριγύριζε και απλώς με έσωσε», δήλωσε ο Victor.

Μερικές φορές, ένα μόνο άτομο είναι αρκετό για να ξεκινήσει μια αλυσίδα καλοσύνης!

 

Πηγή: tonwtiko

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/276063-Sygklonistiko-Epi-3-chronia-eblepe-enan-astego-na-klaiei-exo-apo-to-spiti-tes-Otan-ton-rotese-giati-anakalypse-KATI-sokaristiko-Eikones-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...