Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Πάτρας με το Δήμαρχο Δωρίδας για την πορεία αγώνα

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά, επισκέφθηκαν χθες, Δευτέρα 19 Ιούνη, τον Δήμαρχο Δωρίδος, Γιώργο Καπεντζώνη. Στη συνάντηση που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Δωρίδος, Ανδρέας Ευσταθίου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε τον Δήμαρχο, ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την προσεχή Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους».

Ο Δήμαρχος Δωρίδος, εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του για την κινητοποίηση και δήλωσε ότι η Δωρίδα θα είναι παρούσα στον αγώνα κατά της ανεργίας.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τον ενημέρωσε και για το θέμα των εργαζομένων με 8μηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που πρέπει άμεσα, με νομοθετική παρέμβαση η κυβέρνηση, να διασφαλίσει το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους και τη νέα παρέμβαση των Δημάρχων της Αχαΐας, μέσω της οποίας ζητούν και συνάντηση, άμεσα, με τον αρμόδιο Υπουργό Π. Σκουρλέτη.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος, είπε ότι ως Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, θα θέσει το ζήτημα στο Δ.Σ.

Συζήτησαν επίσης το θέμα των υψηλών διοδίων που καταβάλλουν οι πολίτες για να διέλθουν τη Γέφυρα και η ανάγκη να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία των Δήμων ώστε να υπάρξουν ελαφρύνσεις στο κόστος διέλευσης.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...