Συνάντηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τον Πρόεδρο της Μπούντεσμπανκ!

Στη Φρανκφούρτη ταξίδεψε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), όπου συμμετείχε στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη για τον εορτασμό των 60 της χρόνων.

Η αντιπροσωπία αποτελούταν  από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Καραμούζη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη και την Γενική Γραμματέα της ΕΕΤ κα. Χαρούλα Απαλαγάκη.

Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον επικεφαλής της Bundesbank κ. Jens Weidmann, σε ειδικά προγραμματισμένη συνάντηση, θέματα που αφορούν στην πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας.

O πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Ν. Καραμούζης δήλωσε: «Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα συνεχίσει την υλοποίηση προγράμματος πρωτοβουλιών κι ευρύτερης ενημέρωσης κρίσιμων φορέων και προσωπικοτήτων, εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, την προσέλκυση επενδύσεων και την παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ελληνική οικονομία».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/288520-Synantese-tes-Ellenikes-Enoses-Trapezon-me-ton-Proedro-tes-Mpoyntesmpank ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...