Συνέχισαν με νίκη οι κανονιέρηδες

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου επί του Απόλλων Δοκιμίου για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με την ομάδα του Μεσολογγίου να διατηρείται  στην 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα.
Νευρικό πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Δοκιμίου στα πρώτα λεπτά να παταει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να γίνει απειλητική στην εστία του Δημήτρη Ζέρβα χωρις όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα επιβάλουν το ρυθμό στο παιχνίδι και στο 50΄μετα από ωραία πάσα του Κράνη στην περιοχή στον Μιχαλόπουλο με ψηλοκρεμαστό σουτ θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του 1-0.
Η πίεση των γηπεδούχων θα αποφέρει καρπούς με την συμπλήρωση 70΄, με τον Νεκτάριο Ζέρβα με γυριστό σουτ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να μειώσουν στο σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα, και τους γηπεδούχους στην κόντρα να βρίσκουν κενούς χώρους αλλά θα κάνουν αβίαστα λάθη που δεν θα τους επιτρέψουν να σημειώσουν κάποιο ακόμα τέρμα.
Παρά την κατάκτηση του κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη από την ΑΕΜ και την ηλιόλουστη ήμερα ο κόσμος της ΑΕΜ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απών, με το παιχνίδι στην κυριολεξία να γίνεται μεταξύ συγγενών και φίλων.
Το φιλμ του αγώνα:
8΄ατομική ενεργεία του Φώτη Κορομήλα και αδύναμο σουτ, στην αγκαλιά του Ζέρβα.
18΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφαλιά του Κράνη με την μπάλα να παίρνει ύψος και περίεργη τροχιά, ο Ανδριόπουλος με τα ακροδάχτυλα και αφού η μπάλα προσκρούσει δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι θα καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Δοκιμίου.
21΄εκτέλεση κόρνες του Κράνη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Πασπαλιάρη ψηλά άουτ.
34΄λαθος εκτίμηση του Δενδρινού με την μπάλα να καταλήγει στον Κοτρότσο, το πλασέ που θα επιχειρήσει από θέση τετ τα τετ θα μαζέψει σωτηρία ο Δημήτρης Ζέρβας.
43΄αδύναμο σουτ πάνω στην κίνηση του Τραγουλιά στην αγκαλιά του Ανδριόπουλου.
50΄ΓΚΟΟΛ, ο Κράνης θα βρει ωραία μέσα στην περιοχή τον Μιχαλόπουλο που με όμορφο κοντρόλ της μπάλας και ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δοκιμίου 1-0.
53΄σουτ του Κράνη άουτ.
60΄σουτ του Κράνη, θα πέσει και θα αποκρούσει στην αριστερή γωνιά του ο Ανδριόπουλος.
70΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή του Δοκιμίου, με γυριστό σουτ ο Νεκτάριος Ζέρβας θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.
75΄ατομική ενέργεια του Νίκου Αθανασίου και σουτ, ψηλά άουτ.
80΄νέο σουτ για τον Δοκίμι με τον Κοτρότσο, θα μαζέψει ο Δημήτρης Ζέρβας.
82΄σουτ του Κράνη, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Αντωνόπουλος, Πούλιος.
ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας (λ.τ 58΄Σακελαρόπουλος), Κοντομήτσος (87΄Κάκκος), Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Χαλαζιάς, Κράνης, Ζέρβας Ν., Βασιλάρης (81΄Μαντέλος).
Απόλλων Δοκιμίου: (Θόδωρος Λαυράνος) Ανδριόπουλος, Μανουσάκης, Χονδρογιάννης (61΄Καμμένος), Γαρούφης, Δαλαγιώργος (λ.τ 85΄Κρανιάς), Κοκώνης, Καρτσακλής (74΄Κορομηλάς Χ.), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Τσακανίκας.
http://aitosports.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...