Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής Δήμου Θέρμου

  Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 19 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 10.00 π. μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

1ο:Ανάθεση ασφάλισης του Γκρέιντερ του Δήμου μας.

2ο:Ανάθεση επισκευής και συντήρησης δικτύου ύδρευσης Σ. Δ. Αγίας Σοφίας.

3ο:Ανάθεση διαχείρισης της Διαδικτυακής Πύλης του Δήμου Θέρμου για το έτος 2011.

4ο:Τροποποίηση της αριθμ. 21/2011 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής «Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την ηλεκτροδότηση οδού προς τον παραλιακό δρόμο στην Σοπική Κοινότητα Μυρτιάς Δήμου Θέρμου».

5ο:Τροποποίηση της αριθμ. 22/2011 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής «Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την μετατόπιση δικτύου λόγω διάνοιξης δρόμου στο Σ. Δ. Διασελακίου ».

6ο:Τροποποίηση της αριθμ. 23/2011 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής «Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την ηλεκτροδότηση πλατείας στο Σ.Δ. Πέρκου».

7ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών :Καθαρισμός φρεατίων όμβριων έδρας Δήμου Θέρμου.

8ο: Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Συντήρηση υδραυλάκων Σ. Κ. Αγίας Σοφίας.

9ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών : Συντήρηση δρόμων Δήμου Θέρμου.

10ο: Έγκριση της αριθμ. 79/2011 απόφασης Δημάρχου για Απευθείας ανάθεση για «συντήρηση και τοποθέτηση γιρλαντών στο Θέρμο, οικ. Μάνδρα και Αγίας Σοφίας».

11ο: Έγκριση της αριθμ. 80 / 2011 απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση «συντήρησης και επισκευής δικτύου φωτισμού Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου»

12ο: Έγκριση της αριθμ. 85/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στη θέση Δοκίμια Δήμου Θέρμου.

13ο:Έγκριση της αριθμ. 89/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην θέση Κοδέλα , στην Σ.Κ. Άνω Φρυσοβίτσας και οικισμό Νισούλας.

14ο:Έγκριση της αριθμ. 90/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην θέση Κοδέλα Δήμου Θέρμου, Σ.Κ. Κάτω Φρυσοβίτσας και Άνω Χρυσοβίτσας.

15ο:Έγκριση της αριθμ. 91/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην θέση Κοδέλα , στην Σ.Κ. Άνω Φρυσοβίτσας και Νισούλα.

16ο:Έγκριση της αριθμ. 92/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην θέση Κοδέλα25ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων Δημοτικής Κοινότητας και Τοπικών Κοινοτήτων Δ. Θέρμου..

17ο:Έγκριση της αριθμ. 93/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Σ.Κ. Αετόπετρας.

18ο:Έγκριση της αριθμ. 94/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση μίσθωσης μηχανημάτων έργων για την κατάσβεση πυρκαγιών στην θέση Κοδέλα , Άνω Xρυσοβίτσας και οικισμό Νισούλας.

19ο:Έγκριση της αριθμ. 97/2011 Απόφασης Δημάρχου για απευθείας ανάθεση εργασιών για καθαρισμό δρόμου προς τις πηγές Κλοποτάς.

20ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών Καθαρισμός Δεξαμενών – υδρομαστεύσεων κοινοτικών διαμερισμάτων Δήμου Θέρμου.

21ο:Ανάθεση αποστολής φακέλων αλληλογραφίας του Δήμου μας.

22ο:Ανάθεση σε δικηγόρο για σύνταξη ένορκης βεβαίωσης για ιδιοκτησία οικοπέδου Γυμνασίου.

23ο: Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών για κατασκευή και τοποθέτηση περιστερώνα στην έδρα του Δήμου.

24ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Καθαρισμός νεκροταφείου Τοπικής Κοινότητας Διασελλακίου Δήμου Θέρμου.

25ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων Δημοτικής Κοινότητας και Τοπικών Κοινοτήτων Δ. Θέρμου.

26ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Συντήρηση δρόμων για την πυροπροστασία Δήμου Θέρμου.

27ο:Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών: Συντήρηση γηπέδου 5 * 5 Δήμου Θέρμου.

28ο: Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης αγροτεμαχίου στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας.

29ο: Ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων πλησίον Προφήτ] ]>



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...