Συνεδριάζει τη Δευτέρα η οικονομική επιτροπή.

Στις 14:00 στο δημαρχείο με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάθεση σύνταξης μελέτης με τίτλο «Κυκλοφορική μελέτη διερεύνησης μονοδρόμησης της οδού Μεσολογγίου από την οδό Εθνικής Αντίστασης έως το Λιμάνι και οργάνωση της κυκλοφορίας (οδοί ήπιας κυκλοφορίας και άλλες μονοδρομήσεις ) και στάθμευσης στην ίδια περιοχή .

 

2. Ανάθεση σύνταξης μελέτης με τίτλο «Τοπογραφικές αποτυπώσεις για : α)την ανάπλαση πολιτιστικού μονοπατιού ( τμήματα εντός κάστρου και Ασκληπιείο),β) την ενοποίηση των παραλιών , την ανάπλαση δημοτικών κτιρίων,
3. Ανάθεση σύνταξης μελέτης με τίτλο «Μελέτη αστικής οδοποιίας για την ανάπλαση οδού Αθηνών- Δελφών από πλατεία Φαρμάκη έως πλατείας Στάϊκου
4. Ανάθεση σύνταξης μελέτης με τίτλο «Μελέτη αστικής οδοποιίας για την ανάπλαση οδού Θέρμου από διασταύρωση από Αθαν. Νόβα έως κόμβο περιμετρικής»
5. Ανάθεση σύνταξης μελέτης με τίτλο «Μελέτη ανάπλασης Δραγατσούλας και περιβάλλοντος χώρου κτιρίου Μυτιλήνης»
6. Ανάθεση σύνταξη μελέτης με τίτλο «Αναγνωριστική γεωλογική μελέτη του έργου του έργου Βελτίωση οδοποίας Κρυονέρια-Περδικόβρυση»
7. Ψήφιση πιστώσεων.
8. Αίτημα της πρώην υπαλλήλου του Δήμου κας Φούντζουλα και του υπαλλήλου κ. Γκεκα για τον ορισμό δικηγόρου για την υπεράσπισή τους σε δικαστική υπόθεση ενώπιον του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου.

 

Ο Δήμαρχος
και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μπουλές Γιάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...