Συνελήφθησαν και απειλούνται με φυλάκιση δύο παίκτες του Παναθηναϊκού

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για πλαστογραφία κατηγορούνται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνελήφθησαν και απειλούνται με τρία έως έξι χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της elmundo.es, οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μπλεξίματα με τον νόμο αφού κατηγορούνται για πλαστά διαβατήρια από την εποχή που αγωνίζονταν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ισπανικές αρχές συνέλαβαν τους Τζέιμς και Ρίβερς την 1η Δεκεμβρίου, όταν και βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Τότε, οι «πράσινοι» έλεγαν ότι ήταν μια τυπική ανάκριση, αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο… αθώα όσο παρουσιάζονται. Μάλιστα γίνεται λόγος ότι οι δύο παίκτες κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης από τρία έως και έξι χρόνια (!) και αυτό διότι απέκτησαν πλαστά διαβατήρια από τη Γουινέα-Μπισάου προκειμένου να μην πιάνουν θέση ξένου στην ACB, αλλά θέση κοινοτικού.

Απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, αφού οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες…

δσφ

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...