Συνελήφθησαν 2 άτομα που πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον

Συνελήφθησαν 2 άτομα που πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον

Η αστυνομία του Αρκάνσας στις ΗΠΑ συνέλαβε πρόσφατα δύο άντρες οι οποίοι πυροβολούσαν ο ένας τον άλλο, ενώ φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία στα τοπικά ΜΜΕ, ο Charles Eugene Ferris και ο Christopher Hicks ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συνελήφθησαν με την κατηγορία βίαιης επίθεσης, ωστόσο, απελευθερώθηκαν με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων και η φυλακή του Benton County εξέδωσε εντολή να μην έρθουν σε επαφή μεταξύ τους τα δύο άτομα.

Η υπόθεση αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Mercy Hospital του Benton στις 31 Μαρτίου. Όταν ο αναπληρωτής Σερίφης Dorian Hendrix επισκέφθηκε το νοσοκομείο, διερεύνησε μια περίπτωση όπου ένας άνδρας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, πυροβολήθηκε πολλές φορές.

Ο Charles Eugene Ferris, ο οποίος είχε αρκετές κόκκινες κηλίδες στο στήθος του, αργότερα ανακρίθηκε από τον σερίφη. Ωστόσο, είπε μια ψεύτικη ιστορία και προσπάθησε να καλύψει το περιστατικό.

Είπε στον σερίφη ότι ένας άγνωστος από την άκρη ενός δέντρου άρχισε να τον πυροβολεί. Αλλά μετά από διεξοδική ανάκριση, ο Ferris αποκάλυψε τα πραγματικά γεγονότα στον σερίφη.

Σύμφωνα με τα αρχεία, ο Ferris και ο φίλος του Hicks έπιναν σε ένα αυτοκίνητο. Τότε ο Ferris ζήτησε από τον φίλο του να τον πυροβολήσει.

Εκείνος πυροβόλησε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του Ferris με ένα ημιαυτόματο τουφέκι 22 διαμέτρων, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359508-Synelephthesan-2-atoma-poy-pyroboloysan-o-ena-ton-allon ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...