Συνελήφθη Αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Κεφαλονιά

… για παραβίαση κατάσχεσης, παραβίαση φύλαξης της Αρχής, κλοπή πειστηρίων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε χθες (12-12-2011) από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, με τη συνδρομή κλιμακίου της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της παραβίασης κατάσχεσης, παραβίασης φύλαξης της Αρχής, κλοπής πειστηρίων, υπόθαλψης εγκληματία και παράβασης καθήκοντος.

Ειδικότερα, ο Αρχιφύλακας, προχθές (11-12-2011) το πρωί, εισήλθε χωρίς έγκριση στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που βρίσκεται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών, που βρισκόταν υπό αστυνομική διερεύνηση.

Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, την 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου. Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας αναγράφονταν ονοματεπώνυμο όμοιο με τα στοιχεία του Αρχιφύλακα, καθώς και απόδειξη μεταφοράς μικροδεμάτων, με παραλήπτη επώνυμο όμοιο με αυτό του Αρχιφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...