Συνελήφθη το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φιλιππάκης μετά από εισαγγελική παρέμβαση – Τι έγραψε στο προφίλ του

Με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook στις 1.20 τα ξημερώματα της Κυριακής, o δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης ανακοίνωσε… την σύλληψη του.

Αυτό που προκάλεσε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών ήταν η ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραψε: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Σύμφωνα με το protothema, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Νωρίτερα είχε υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση μετά την ανάρτηση μίσους του γνωστού δημοσιογράφου ότι δεν θα τον ενοχλούσε αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα εκτός από την συγκεκριμένη ανάρτηση ο κ. Φιλιππακης είχε γράψει ως σχόλιο σε άλλη ανάρτηση:

«Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα κ. Νικολαρόπουλε να με πείτε και «ηθικό αυτουργό» Κάτι παρόμοια μας έλεγαν και οι βασανιστές στο ΕΑΤ ΕΣΑ στη διάρκεια της δικτατορίας. Τους ενοχλούσε που σαν φοιτητές κάναμε καταλήψεις πορείες και συναφή . Πάντως εκτός του Παπαδήμου υπάρχουν και άλλοι υπάλληλοι του κεφαλαίου που σύντομα θα έρθει η σειρά τους».thecaller.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...