Συνελήφθη 25 χρόνος ημεδαπός για διάπραξη κλοπών κατ'εξακολούθηση

Εξιχνιάστηκαν 11 συνολικά κλοπές κινητών τηλεφώνων.

Συνελήφθη, προχθές (17-11-2011) το μεσημέρι στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πριν τρεις μέρες (16-11-2011) το απόγευμα στην Πάτρα, ο 25χρονος, μετέβηκε σε καφετέρια 21χρονης ημεδαπής, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή. Η παθούσα ακολούθησε τον 25χρονο τον οποίο και ακινητοποίησε με την βοήθεια δύο Δημοτικών Αστυνομικών. Τότε ο δράστης παρέδωσε στους Δημοτικούς Αστυνομικούς το κινητό τηλέφωνο της 21χρονης καθώς και άλλα τρία, τα οποία κατείχε ενώ εκμεταλλευόμενος στιγμιαία ολιγωρία τους διέφυγε πεζός.

Για την ανεύρεση του δράστη, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενήργησαν Αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα τρία κινητά τηλέφωνα.Από την Αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 25χρονος παριστάνοντας τον επαίτη, εισερχόταν σε καταστήματα στην πόλη της Πάτρας, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης είχε αφαιρέσει τουλάχιστον 11 κινητά τηλέφωνα.Τα επτά συνολικά κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον κ. Ανακριτή Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...