Συνεχίζει με… σπασμένα τα φρένα η Ξάνθη

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο η Ξάνθη έκανε την ανατροπή (3-1) κόντρα στον Ηρακλή και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα!

Οι Ξανθιώτες κατάφεραν να κερδίσουν ακόμα ένα παιχνίδι και κόντρα στον Ηρακλή που στεκόταν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πλέον βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με τρεις περισσότερους από τον Πανιώνιο που έχασε νωρίτερα από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Ξάνθη να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Ηρακλή να προσπαθεί να πιέσει ψηλά. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε για τους «κυανόλευκους» στο 7’, με τον Λουκίνα να δοκιμάζει το πόδι του, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς κατάφερε να διώξει σε κόρνερ με τα πόδια.

Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε το γκολ για τον Ηρακλή και μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μοντέιρο ανέλαβε την εκτέλεση, οι παίκτες της Ξάνθης δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Πασά, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ζίβκοβιτς για το 0-1.

Η Ξάνθη δεν το έβαλε κάτω όμως και στη συνέχεια προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αρχικά ο Σολτάνι έκανε ένα σουτ στο 13’ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 18’ πάλι ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία για να απειλήσει, ωστόσο δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Τελικά, το 1-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26’ με πέναλτι, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Ηρακλή. Συγκεκριμένα ο Γουάλας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Βασιλακάκης έκανε το κοντρόλ και στην προσπάθειά του να σουτάρει ο Μοντέιρο έκανε την προβολή με τις τάπες και ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιουνές, ο οποίος σούταρε από τα δεξιά ευστοχώντας, ενώ ο Χουάντερσον διάλεξε να πέσει από την αριστερή γωνία.

Δύο λεπτά αργότερα, η Ξάνθη είχε εκ νέου καλή ευκαιρία, με τον Τριάδη να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να παραχωρεί το κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε να μπει δυνατά, με τον Λουκίνα να χάνει τρομερή ευκαιρία για το 1-2. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Ηρακλή βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ξάνθης κράτησε το 1-1 για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε η ανατροπή για τους γηπεδούχους με γκολ του Τριάδη. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Τριάδης κατέβασε την μπάλα και κέρδισε τον Χουάντερσον.

Μετά το 2-1 η Ξάνθη δεν… κατέβασε ταχύτητα στο παιχνίδι της, με τον Γουάλας να απειλεί στο 66’, ωστόσο το σουτ του πέρασε άουτ. Τελικά το 3-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 72’, με τον Τριάδη να μοιράζει ωραία την μπάλα στον Γιουνές και τον τελευταίο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στον αγώνα, φτάνοντας στα 12 στο σύνολο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά. Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι στο 88’, με τον Φλίσκα να τραβάει τον Λουκίνα και τον Αρετόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λουκίνας ο οποίος επέλεξε να σουτάρει στο κέντρο, με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει και να κρατάει το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης, Βασιλακάκης (80’ Ράνος), Σολτάνι (58’ Λάζιτς), Γιουνές (87’ Κώστας).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ρούσσος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (75’ Γροντής), Αγγελόπουλος (64’ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Πασάς (72’ Ηλιάδης), Κούρος, Λουκίνας.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...