Συνεχίζεται η ενίσχυση του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου

Μετα την ένταξη του  Γιώργου Παππά στο ρόστερ του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου σύμφωνα με ανακοίνωση των “πρασίνων” η ενίσχυση σε  όλα τα επίπεδα συνεχίζεται.
Οι Παντελής Κωστής, Πέτρος Διαμάντης και Καλαβρουζιώτης Ανδρέας αποτελούν τις επόμενες μεταγραφικές ενισχύσεις για την ομάδα του Θάνου Ζάκκα.
Ο Παντελής Κωστής (18χρ, 1.96μ) προέρχεται από το Γ.Σ Ατλαντα 2008 Καρπενησίου και αγωνίζεται στη θέση 5, ο Πέτρος Διαμάντης (1.80μ γκαρντ) που μετα από μια διαδρομή σε Σοπωτο και Αχαιό Σαραβαλίου ουσιαστικά επιστρέφει στο Φαέθων Γέφυρα ενώ πράξη γίνεται η επιστροφή στα παρκέ του Ανδρέα Καλαβρουζιώτη (32χρ, 1.82μ) που εχει να επιδείξει σημαντική αγωνιστική παρουσία στο Μεσολόγγι.
Η ενίσχυση του Φαέθων Γέφυρα δε σταματά εντός των γραμμών μιας και οι “πράσινοι” θα συνεργαστούν με τον έμπειρο Γιάννη Μυλωνόπουλο στο πόστο του τημ μάνατζερ και άμεσο συνεργατη του Θάνου Ζάκκα στον πάγκο μαζί με τον νυν ασίσταντ κοουτς Μανώλη Καλπουρζίνη. Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος διακρίνεται για την αγάπη του στο τοπικό μπάσκετ και το έχει αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια στη Νίκη Προαστείου, τον Πατρέα, τον Ερύμανθο καθώς και στο Αll star γυναικών.
Η διοίκηση του Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου ευχαριστεί ολοψυχα τους αθλητες που αποδεσμεύονται: Δελάρτα Μιχάλη, Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη, Τσιμπούκη Ηλία, Κόκλα Βασίλη και Νταβλούρο Ανδρέα  για την πολυετη και ανιδιοτελή  προσφορά τους στις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου μας και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στις επόμενες  αγωνιστικές τους δραστηριότητες.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...