Συνωστισμός για το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη-πλούσια η ονοματολογία

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο γιατί είναι  αισιόδοξο το κλίμα. Η προσφορά υποψηφιοτήτων δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα των περασμένων περιφερειακών εκλογών, είναι πολλαπλάσια  και σίγουρα ο Φαρμάκης θα έχει πονοκέφαλο ως προς τις επιλογές. Πάντως δεν είναι ώρα ακόμη για ανακοινώσεις… ».

Η φράση ανήκει σε έμπειρο αυτοδιοικητικό παράγοντα του Νομού που περιγράφει τις διεργασίες κατάρτισης του συνδυασμού με τον οποίο ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα διεκδικήσει την Περιφερειακή Αρχή.

Συγκρίνει μάλιστα ο εν λόγω αυτοδιοικητικός το περιβάλλον στο οποίο λαμβάνει χώρα η αναμέτρηση στη Δυτική Ελλάδα τώρα σε σχέση με το 2014. «Τότε δεν υπήρχε χρόνος και επικρατούσε απαισιοδοξία. Το ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο μικρό και οι υποψήφιοι επέδειξαν… ηρωισμό που πρέπει να τους αναγνωριστεί. Όμως στην Αιτωλοακαρνανία ο συνδυασμός του Κατσανιώτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τελικά πολλοί μετάνιωσαν που δεν συμμετείχαν», αναφέρει.

Τότε ο Νεκτάριος Φαρμάκης ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης , σήμερα είναι  υποψήφιος για Περιφερειάρχης. Έχει ο ίδιος το δύσκολο έργο της στελέχωσης του ψηφοδελτίου που φιλοδοξεί να αποτελείται από άφθαρτα και ικανά πρόσωπα που είτε έχουν δοκιμαστεί και στο παρελθόν είτε διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών.

Αν και από το επιτελείο του υποψήφιου περιφερειάρχη δεν υπάρχουν διαρροές ωστόσο  η φημολογία τις τελευταίες ημέρες είναι άκρατη για τους υποψήφιους για υποψηφιότητα  καθώς περιλαμβάνει πολλά ονόματα.  Ακούγονται λοιπόν ως πιθανοί υποψήφιοι στο συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη ο πρώην διοικητής των Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδας Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φώτης Τσόλκας , ο οικονομολόγος από τη Ναύπακτο Άγγελος Σταυρόπουλος, ο δικηγόρος από το Αγρίνιο Χάρης Καραπάνος, ο οικονομολόγος από το Αγρίνιο Αργύρης Νταλιάνης, ο πρώην δήμαρχος Μενιδίου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αμφιλοχίας Γιάννης Πρεβεζιάνος, ο γεωπόνος από τη Βόνιτσα Μιχάλης Γούδας, ο φροντιστηριάρχης από τις Οινιάδες Νίκος Παπαγεωργίου, ο εκπαιδευτικός από το Μεσολόγγι Φώτης Σκληρός, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου  Κώστας Δαουτίδης, ο γεωπόνος από το Θέρμο Γιώργος Κοντογιάννης,  ο τεχνολόγος γεωπόνος-επιχειρηματίας  από την περιοχή του Αιτωλικού Θανάσης Μαυρομάτης. Έντονο εξάλλου θα είναι και το άρωμα γυναίκας με ονόματα που ακούγονται να είναι της πρώην αντινομάρχου Νάγιας Δακαλάκη , της εκπαιδευτικού Μαρίας Κουρκούνη και της Βιοχημικού Αμαλίας Βούλγαρη.

Θα πρέπει να επισημανθεί βεβαίως πως τα προαναφερθέντα ονόματα περιλαμβάνει η φημολογία χωρίς απαραιτήτως αυτή να απηχεί τις προθέσεις όλων τους ενώ είναι βέβαιο πως και άλλα ονόματα θα έρθουν στο προσκήνιο.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...