ΣΥΡΙΖΑ: Ας ασχοληθεί ο Kυρ. Μητσοτακης με τους πλαστογράφους στο κόμμα του

ΣΥΡΙΖΑ: Ας ασχοληθεί ο κυρ. Μητσοτακης με τους πλαστογράφους στο κόμμα του

“ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ”

Κορυφώνεται η κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, με αφορμή το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

Με αιχμηρό σχόλιό του το κυβερνόν κόμμα καλεί τον κ. Μητσοτάκη “αντί  να ασχολείται με την απεργία”, να ” ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα”.

Από την Κουμουνδούρου, σχολιάζουν επίσης πως: ” η Ν.Δ. υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές. Θεώρησε, και συνεχίζει να θεωρεί, τα δικαιώματα των εργαζομένων «εμπόδιο» στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο πρόεδρός της, Κ. Μητσοτάκης, δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει «ιδεοληψία» την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων”.

Όπως αναφέρουν: “το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας, αλλά ότι η κυβέρνηση παλεύει να ξαναχτίσει αυτά που γκρέμισαν οι ίδιοι, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Αντί, λοιπόν, να ασχολείται με την απεργία ο κ. Μητσοτάκης, ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...