«Σφάζονται» στην ποδιά της για τις δημοτικές εκλογές…

Από την μια είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα στην διοίκηση του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς και από την άλλη η ποσόστωση των ψηφοδελτίων.

Από την μια είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα στην διοίκηση του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς και από την άλλη η ποσόστωση των ψηφοδελτίων.

Αποτέλεσμα, η συντριπτική πλειοψηφία των επίσημων συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τον δήμο Σουλίου άλλα και των δυνητικών, να θέλουν να την εντάξουν στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο λόγος για την πρόεδρο του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παραμυθιάς Έρρικα Ντούμα.

Η Ντούμα προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, αφήνοντας έτσι ελπίδες σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδυασμούς που την έχουν προσεγγίσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελικές αποφάσεις αρχικά για το αν θα συμμετέχει στις εκλογές και σε περίπτωση που συμμετέχει ποιος συνδυασμός θα την εντάξει στο δυναμικό της, θα τις αποκαλύψει σύντομα.

Υπενθυμίζουμε πως όσον αφορά την ποσόστωση, ως προς την κατάρτιση ανά φύλο των εκλογικών συνδυασμών, το άρθρο 13 του νομοσχεδίου «Κλεισθένης 1» προβλέπει πως σε ποσοστό τουλάχιστον 40% από κάθε φύλο, πρέπει να ανέρχεται ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κάθε εκλογικού συνδυασμού.

paramythia-online.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...