Σφράγισε την τετράδα η Φλόγα.

Με γκολ του αρχηγού της Γιώργου Καντάνη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στο Νεοχώρι τον Όμηρο με 2 – 1 και ουσιαστικά “σφράγισε” την είσοδό της στην τετράδα του πρωταθλήματος και τα μπαράζ για τον τίτλο. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη έφτασε τους 43 βαθμούς, ενώ ο Όμηρος που είχε μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι, έμεινε στους 36.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα 25 λεπτά, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Βαγγέλη Σεραφίγγο στο 7ο και στο 9ο λεπτό και προηγήθηκαν με σουτ του ίδιου παίκτη στο 23΄. Στη συνέχεια η Φλόγα ανέβασε στροφές, ισοφάρισε στο 30΄ με τον Τουρλίδα και είχε ευκαιρίες με τον Πιστιόλη και το Νάκο με το 1 – 1 όμως να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο 20 λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως να πετυχαίνουν το γκολ που έψαχναν και στη συνέχεια ο Όμηρος έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Στο 69΄ ο Κατερινόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βαγγέλη Σεραφίγγου από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 82΄ ο Βαγγέλης Σεραφίγγος από πλάγια απέναντι στον Κατερινόπουλο πλάσαρε άουτ. Και αφού οι γηπεδούχοι έχασαν τις ευκαιρίες στο 86ο λεπτό επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Νάκος εκτέλεσε το φάουλ με τον Καρατζογιάννη να διώχνει τη μπάλα που βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καντάνης με προβολή έκανε το 1 – 2. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η Φλόγα πανηγύρισε τη νίκη που την έφερε ουσιαστικά στα μπαράζ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Κουρσάρη κεφαλιά του Βαγγέλη Σεραφίγγου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
Πλασέ του Βαγγέλη Σεραφίγγου από πλάγια θέση η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
23΄ Γκολ. Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κατερινόπουλου για το 1 – 0.
30΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλαπέρα ο Καρατζογιάννης διώχνει τη μπάλα που βρίσκει στον Τουρλίδα και καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 1.
37΄ Πλασέ του Πιστιόλη η μπάλα έφυγε άουτ.
38΄ Ο Κακούρης βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τον Καλαμάρη να δείχνει κίτρινη κάρτα για “θέατρο”.
40΄ Σουτ του Νάκου από καλή θέση έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
60΄ Σουτ του Νάκου έφυγε ελάχιστα άουτ.
63΄ Σουτ του Τουρλίδα η μπάλα πέρασε άουτ.
69΄ Σέντρα του Γιάννη Σεραφίγγου ο Βαγγέλης Σεραφίγγος έπιασε την κεφαλιά από κοντά με τον Κατερινόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
82΄ Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος σε τετ α τετ με τον Κατερινόπουλο από πλάγια θέση πλασάρει άουτ.
86΄ Γκολ. Φάουλ του Νάκου ο Καρατζογιάννης διώχνει με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καντάνης με προβολή την στέλνει στα δίχτυα για το 1 – 2.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Καρατζογιάννης, Πανταζή, Καλύβας Η., Γατσώρης (89΄ Ευθυμίου Κ.), Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Παπανικολάου (76΄ Τσιφοπανόπουλος), Καλύβας Σ., Σεραφίγγος Ε., Σεραφίγγος Ι., Φράγκος Γ. (61΄ Μαχμούτ).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας (56΄ Στρεμμένος), Γκουτσέλης (36΄ Παναγιωτόπουλος Ι.), Ψηφής (61΄ Παναγιωτόπουλος Π.), Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης, Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...