Σύζυγος Παπαντωνίου: Ο Γιάννος είναι ένας ακέραιος άνθρωπος”

Σύζυγος Παπαντωνίου: Ο Γιάννος είναι ένας ακέραιος άνθρωπος”

Πέντε ημέρες μετά την προφυλάκιση τους, η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Ρούλα Κουράκου, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες εις βάρος τους είναι αδιανόητες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Κουράκου υπογράμμισε το ακέραιο του χαρακτήρα του συζύγου της. «Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας άνθρωπος ακέραιος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν για αυτόν “ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;” Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές. Ο σύζυγός μου είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Δεν πρέπει να γελάνε και να καγχάζουν με τέτοια τραγικότητα. Η ζωή δεν ξέρετε πως τα φέρνει. Φτάνει πια! Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα, που δεν μπορείς κανείς ακόμα και σήμερα να την ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος», είπε.

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει», τόνισε και πρόσθεσε: «Και μόνο το γεγονός ότι προχωρήσαμε σε μια σχέση με την αλήθεια μας- γιατί εγώ έφτασα επί ένα χρόνο να μην μου μιλάει η μητέρα μου, να μην μου μιλάνε φίλοι, θεωρώντας ότι ο Γιάννος είναι ένας πλούσιος και είμαι ένας ενθουσιασμός του και ότι θα με παρατήσει, γιατί έτσι έχει μάθει να ζει, να κάνει, να δείχνει κλπ. Κι όμως! Ο Γιάννος είναι ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Στάθηκε στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου ακόμη και με όλα αυτά που τραβάμε, τον έχουν πολύ ψηλά. Αυτό κάτι σημαίνει. Να βρούμε λίγο τις αξίες μας. Εάν μιλήσετε με τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, παρόλο που έχουν ταλαιπωρηθεί, πίνουν νερό στο όνομά του».

«Παρόλα αυτά που ακούγονται, δεν μπορεί κανείς να τραυματίσει τον Γιάννο. Ο Γιάννος λειτουργούσε αξιοκρατικά και μόνο. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να πει το αντίθετο. Εγώ τον θυμάμαι να λέει και στον αρχηγό “τους αξιότερους και ικανότερους”. Ποτέ δεν έχει πει “βάλτε μου τον έναν, τον άλλον”. Πάντα με μέτρο λειτουργήσαμε σε όλη μας τη ζωή και δεν προκαλέσαμε. Τι να σας πω…» συνέχισε.

Σχετικά με το κατηγορητήριο υπογράμμισε πως αν τα χρήματα ήταν προϊόν συνδιαλλαγής θα μπορούσε ο κ. Παπαντωνίου να μην τα βάλει σε τράπεζες, ωστόσο αναγνώρισε ότι ο τρόπος με τον οποίο τα έβγαλαν στο εξωτερικό είναι παράτυπος, για να προσθέσει, αμέσως μετά ότι «αυτό που μας κατηγορούν είναι αδιανόητο».

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/345895-Syzygos-Papantonioy-O-Giannos-einai-enas-akeraios-anthropos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...