Σύλληψη 18χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη την (26-10-2011) βραδινές ώρες στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 18 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, ο 18χρονος μετέβη σε κατάστημα, το οποίο ήταν σε λειτουργία,  και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 85 Ευρώ από τσάντα 18χρονης. Έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες  Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα, καθώς και μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 4,6 γραμμαρίων και ένα φαρμακευτικό δισκίο Vulbegal, τα οποία κατασχέθηκαν, ως ναρκωτικές ουσίες.

Έπειτα σε έλεγχο που διενήργησαν οι Αστυνομικοί στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάστηκε μία ακόμη κλοπή.

Συγκεκριμένα, την (25-8-2011) το μεσημέρι, ο δράστης είχε αφαιρέσει από γραφείο στην Πάτρα το χρηματικό ποσό των 800 Ευρώ και ένα βιβλιάριο Τράπεζας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...