Σύλλογος Πλατανιωτών Αθήνας:εκδηλώσεις ποιότητας και ψυχαγωγίας

Μπορεί η οικονομική και κοινωνική κρίση να επηρέασε το πλήθος των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου, η συμβολή όμως και η αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, ανέβασαν, κατά γενική ομολογία, την ποιότητα στα ύψη.

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Πλατανιωτών Αθήνας και τον Τουριστικό – Εξωραϊστικό Όμιλο Πλατάνου, διοργάνωσαν τις παρακάτω εκδηλώσεις:
– Θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, με το έργο ΄΄ΕΜΕΙΣ΄΄ του Δημ. Σταμούλη.
Η παράσταση δόθηκε στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο ΄΄ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΝΤΗΡΗΣ΄΄ και το κοινό χάρισε απλόχερα το χειροκρότημά του στους πρωταγωνιστές.
– Παρουσίαση βιβλίου του αείμνηστου Πλατανιώτη δημοδιδάσκαλου Γεωργίου Κόκκα, με τίτλο: ΄΄Σελίδες από τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο 1940΄΄. Τόσο ο Πλατανιώτης καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Καραγεώργος, που έκανε την παρουσίαση του βιβλίου, όσο και ο γιατρός Παντελής Λεονάρδος, που απηύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος της οικογένειας του συγγραφέα, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στο ακροατήριο, το οποίο είχε γεμίσει ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου. 
– Παραδοσιακή Συναυλία με τίτλο: ΄΄΄Όργανα, τα εργαλεία της μουσικής΄΄. Το εκπληκτικό κλαρίνο του Γιώργου Κοτσίνη, η γλυκιά λαλιά της Αρετής Κετιμέ και η μελωδική βυζαντινή φωνή του Χρυσόστομου Μητροπάνου, μάγεψαν και ξεσήκωσαν θύελλα ενθουσιασμού στο κοινό, το οποίο είχε κατακλύσει κάθε γωνιά του υπαίθριου θεάτρου ΄΄ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΝΤΗΡΗΣ΄΄. Πραγματικά, μια υπέροχη βραδιά.
Ο Σύλλογος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Ναυπακτίας για την υποστήριξη και εκφράζει τη βεβαιότητα για τη συνέχιση της πολύτιμης και απαραίτητης συνεργασίας.
Πέραν αυτών των εκδηλώσεων, που έγιναν σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας, ο Σύλλογος διοργάνωσε αθλητικές εκδηλώσεις, προβολές παιδικών ταινιών καθώς και ημερήσια εκδρομή-προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσσιώτισσας, ενώ υπήρξε χορηγός επικοινωνίας στο ΄΄Πάρτι νεολαίας΄΄ και τη ΄΄Λαϊκή βραδιά΄΄, που διοργάνωσε ιδιώτης επαγγελματίας του χωριού μας.
Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε γιά τίς φωτογραφίες: Ανδρέα Οικονόμου[Μιλάνο],Γεωργία καί Κατερίνα Πουγιουκλίδη [Νέα Υόρκη]καί Βασίλη Ζήσιμο.

                     

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...