Τέλος .. απo την ΑΕΜ η διοίκηση Βισβίκη ?

tctv-500x463Αν σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας διαβάζατε πως το τοπίο είναι ομιχλώδες, τώρα απλά σας λεμέ πως η ΑΕΜ έχει να αντιμετωπίσει  μεγάλη ανεμοθύελλα που κανένας δεν μπορεί να προσδιορίσει τι θα αφήσει πίσω του..

Μια γενική συνέλευση στην οποία όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκεί (και αυτήν την φορά ήταν περισσότερη, πράγμα θετικό αλλά δεν είναι αυτή η δύναμη της ΑΕΜ) κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος έκανε τον οικονομικό απολογισμό με την σημερινή διοίκηση να έχει αποπληρώσει ένα μεγάλο ποσοστό από το μικρό υπόλοιπο που είχε απομείνει και μέχρι το τέλος του μήνα να έχει εξοφλήσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της.  

Σε μια ομιλία που μέχρι σήμερα δεν μας έχει συνηθίσει ο κ.Βισβίκης, θες το έντονο συναισθηματικό κλίμα μιας και ξέρει καλύτερα από όλους ότι τα πράγματα δεν είναι θετικά, θες το παράπονο όπως εξέφρασε και ο ίδιος ότι από τον Δεκέμβριο έχει μείνει μόνος του να παλεύει με όλους και με όλα τον ώθησαν να είναι καταπέλτης προς όλες τις κατευθύνεις, εκτός μιας όπως ανέφερε αρκετές φόρες και ο ίδιος τον Δήμο Μεσολογγίου και τον κ. Κατσούλη, γιατί παρά την πολύ δύσκολη οικονομική στενότητα της εποχής έχει βοηθήσει στα μέγιστα.  

 

Είχαμε πει πριν ένα μήνα που βρεθήκαμε πάλι εδώ ότι, για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να θέσει πάλι υποψηφιότητα θα πρέπει ο κόσμος να εγγράφει ως μέλος γιατί είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στις προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνική.

Δεν καταφέραμε τίποτα, ως σήμερα 50 άτομα είναι αυτά που πήγαν και έβαλαν τα χρήματα στον λογαριασμό ώστε να γίνουν μέλη, αν αυτή είναι η δύναμη της ΑΕΜ τότε εγώ δεν έχω πια να δώσω κάτι άλλο, συγγνώμη.

Έχουμε μείνει 3 άτομα, τα οποία τρέξαμε όλο αυτό το διάστημα να φέρουμε εις πέρας όλα τα θέματα της ομάδας, τώρα αν το κάναμε καλά δεν ξέρω αυτό ας το κρίνεται εσείς.

Δεν νοείται να βγαίνουμε στα μαγαζιά και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας και να παίρνουμε όλο αρνητικές απαντήσεις, δεν μπορεί επιχειρηματίες που έχουν πάρει και παίρνουν λεφτά από την ΑΕΜ να μην μπαίνουν στην διαδικασία να δώσουν 100 ευρώ για να γίνουν μέλη.

Δεν λεμέ, και το λέω και το ξανά λέω, να μας δώσουν τα χρήματα τους και να διοικήσουμε εμείς, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, ελάτε να βγάλουμε την καινούργια διοίκηση όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΜ.

Σήμερα και τυπικά η σημερινή διοίκηση αποτελεί παρελθόν βάση και του καταστατικού που είχε δημιουργηθεί πριν 2 χρόνια, ο σκοπός μας ήταν η ομάδα να ανέβει κατηγορία κάτι που επιτεύχθηκε φέτος και ως πρωταθλητές κιόλας.

Εγώ ότι είχα να δώσω το έδωσα δεν έχω κάτι άλλο..

Προτείνω να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να βγει καινούργια διοίκηση ώστε να τρέξουν τα θέματα της ομάδας, γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν..

Τον λόγο σε εκείνο το σημείο θα πάρει ο Δήμαρχος Μεσολογγίου και τα πράγματα θα ανατραπούν..

Πρόεδρε πρώτων δεν θέλω να είσαι με το κεφάλι σκυφτό, πριν δυο χρονιά που στην διπλανή αίθουσα έγινε η συνένωση είχαμε πει ότι η ΑΕΜ πρέπει να ανέβη ένα σκαλί παραπάνω και αυτό η σημερινή διοίκηση με πρωτεργάτη εσένα το κατάφερε φέτος και γι αυτό δεν σου αρμόζει να είσαι έτσι.

Για μένα η σημερινή διοίκηση είναι αξία συγχαρητηρίων και θέλω να πιστεύω και για όσους είναι σήμερα εδώ, σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς καταφέρατε και στεφτήκατε πρωταθλητές και παίζοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο αποσπώντας και το χειροκρότημα και τον αντιπάλων ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εγώ θέλω η σημερινή διοίκηση να παραμείνει στην θέση της, γι αυτό και έχω να προαναγγειλω κάποια πράγματα.

Μέχρι τέλος του Ιουνίου δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα φέρω 50 νέα μέλη, και θα έρθουμε μαζί σε συζητήσεις με ανθρώπους ώστε να μπουν και νέα άτομα στην διοίκηση.

Η ΑΕΜ πρέπει την νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει και στην Γ Εθνική..

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Δημάρχου όλοι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν ότι θα πρέπει να δοθεί ένα μικρό χρονικό περιθώριο ώστε να τρέξουν κάποια πράγματα.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την 1 Ιουλίου στης 7 η ώρα στο ίδιο μέρος ώστε να δουν τι απέφερε το διάστημα αυτό, και να γίνουν και η εκλογές για νέα διοίκηση.

ΥΓ. Μακάρι τελικά όλα αυτά τα αποφέρουν καρπούς, γιατί αν τελικά τα πράγματα μείνουν ως έχουν η απερχόμενη διοίκηση δεν νομίζω να μεταπειστεί και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα παρά τις εξαγγελίες του Δημάρχου, οι επόμενες μέρες θα δείξουν.

Πηγή:http://www.aitosports.gr

Μιχάλης Δημητρίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...