Τα προβλήματα που έθεσε ο δήμος Ναυπακτίας στον υπουργό Π.Σκουρλέτη – Βίντεο

Μία σειρά από προβλήματα που χρίζουν άμεσης στήριξης και αντιμετώπισης έθεσε η δημοτική αρχή στον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη που περιόδευσε την Ναύπακτο χθες.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,έθεσε μία σειρά από προβλήματα που ο δήμος έχει να ανάγκη να λύσει.

Το ζήτημα της επέκτασης του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και την προώθηση του φακέλου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών αποβλήτων.Το ζήτημα του Ξενία και τον φάκελο που έχει κατατεθεί προκειμένου μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του κτιριακού συγκροτήματος και η ανακατασκευή του ύψους 2.5. εκατομμυρίων ευρώ,με σκοπό την δημιουργία ενός πολιτιστικού κέντρου για την αν’άδειξη και προβολή μέσω ψηφιακής απεικόνισης της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου,με στόχο την προσέλκυση μαθητικού και συνεδριακού τουρισμού

Το στεγαστικό των υπηρεσιών του δήμου με την απόκτηση του κτιρίου της πρώην ΔΟΥ,αφού μόνο σε ενοίκια,ο δήμος καλείται να καταβάλλει ένα σεβαστό ποσό  ετησίως.

Το ζήτημα της Κλεπάς,όπου αναζητείται χρηματοδότηση προκειμένου να διασωθεί ο οικισμός με τεχνικά έργα από τα χειρότερα.Το οικιστικό της Παλαιοπαναγιάς,Η έμπρακτη στήριξη του υπουργείου,στη φετινή ΝΟSTOS,της έκθεσης για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιήθηκε πέρισυ για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...