Τα προβλήματα του 6/θ δημοτικού σχολείου Λυγιά-Aνάγκη η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου (Βίντεο)

-Το Nafpaktianews αναδεικνύει τα προβλήματα του σχολείου !!!

Την ανάγκη της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου όπου στεγάζεται το 6/θ δημοτικό σχολείο Λυγιά εξέφρασε με δηλώσεις του στο Nafpaktianews ο διευθυντής του σχολείου κ.Ν.Δούρος.

Όπως αναδυκνείται αλλά και καταγράφεται στο ρεπορτάζ του Nafpaktianews,το κτίριο χρίζει άμεσης επέμβασης και αντικατάστασης,τόσο της κεραμοσκεπής,όσο και η αντικατάσταση των κουφώματων αλουμινίου, η ενεργειακή ενίσχυση των τοίχων του κτιρίου,αφού αυτό δεν διαθέτει τις κατάλληλες μονώσεις και η αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης (Λέβητας-Καυστήρας καλοριφέρ)

Ο κ. Δούρος επισημαίνει ακόμη την ανάγκη να υπάρξουν μελέτες ώστε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα η δημιουργία νέας πτέρυγας στο σχολείο,η οποία θα αντικαταστήσει τις λυόμενες αίθουσες που είναι τοποθετημένες δίπλα στο κτίριο.Μάλιστα,ο κ.Δούρος επισημαίνει τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει η μία εξ αυτών των αιθουσών.

-Με χρήματα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες του σχολείου

Ο κ. Κουφογιάννης ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου αναφέρθηκε στις εργασίες αναβάθμισης των τουαλετών του σχολείου στις οποίες προχώρησε μέσα στις γιορτές ο σύλλογος,ενώ εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει συνάντηση με την δημοτική αρχή για τα θέματαπου έχουν προκύψει στο σχολείο,ενώ αναφέρθηκε και στη δέσμευση του αντιδημάρχου κ.Σύψα που διαβεβαίωσε ότι σε μελλοντικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης,το δημοτικό σχολείο του Λυγιά θα βρίσκεται εξ αυτών.

Στη συνέχεια,η κάμερα του Nafpaktianews βρέθηκε μέσα στο σχολείο και αποτύπωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλα τα προβλήματα που παρατηρούνται στο κτίριο

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...