Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Γιαννακά. Φωτο-Βίντεο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η γνωστή τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού Μαρία Γιαννακά με τον αγαπημένο της και συγχωριανός της Γιώργο Μαζαράκη. Ο γάμος έγινε πριν μερικές ημέρες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Πεντάλοφο Μεσολογγίου. Μετά το μυστήριο ακολούθησε μεγάλο γλέντι σε γνωστό κέντρο της περιοχής υπό τους ήχους της ορχήστρας του Κώστα Αριστόπουλο. Την διοργάνωση της βραδιάς είχαν αναλάβει δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού ο Λεωνίδας Καλογεράκης και ο Λάμπρος Τζαμαλής ο οποίος με τα πυροτεχνήματα  του φώτισε τον ουρανό πάνω από την δεξίωση του γάμου.

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν στο ζευγάρι. Μεταξύ άλλων διακρίναμε πέραν του Κώστα Αριστόπουλου τους  Πάνο Κοτρώτσο, Κώστα Κάκκο, Βασίλη Αγραφιώτη, Βάσω Σαλτογιάννη, Λένα Κολοκοτρώνη, Γιάννη Στάθη, Δημήτρη Καγιά και τον νεαρό σολίστ Αποστόλη Δημονίτσα. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους τους νεόνυμφους ο Δήμαρχος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου κ. Καραπάνος , ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου κ. Καραπαππάς και οι σύζυγοι των Γιάννη Καψάλη .Μάκη Τσίκου  και Βασίλη Μαρκόπουλου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τις πρώτες πρωινές ώρες η νύφη πήρε το μικρόφωνο και το γλέντι έφτασε στο αποκορύφωμα. Ο συνεργάτης του Nafpaktianews.gr στα καλλιτεχνικά Μάρκος Τσιλιγιάννης βρέθηκε εκεί ως καλεσμένος του ζευγαριού και σας παρουσιάζει φωτογραφίες και  βίντεο από την υπεροχη βραδιά.

Η συντακτική ομάδα του Nafpaktia news.gr εύχεται στους Νεόνυμφους  να ζήσουν ευτυχισμένοι!!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...