Τελικός Κυπέλλου: Ο Άρης δεν πάει στην Κρήτη!

Τις τελευταίες ώρες διαρρέει από την ΕΟΚ ότι έδρα του τελικού του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, θα οριστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα το κλειστό «Δύο Αοράκια».

Τόσο η ΚΑΕ Άρης όσοι και οι οπαδοί των «κίτρινων» αντιδρούν έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θεωρούν ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα υπάρξει ισονομία.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του προέδρου Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook που ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προτίθεται δεχτεί κάτι τέτοιο! Μάλιστα ο κ. Αρβανίτης προσθέτει ότι ο «αυτοκράτορας» θέλει τα εισιτήρια να μοιραστούν κανονικά σε οπαδούς και όχι να μοιραστούν σε σχολειά, κτλ.

Έντονη είναι η αντίδραση και των οπαδών της ομάδας, που βγαίνουν μαζικά στις ραδιοφωνικές εκπομπές της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους στις φήμες περί ορισμού του τελικού και πάλι στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Αρβανίτη:

«Οι διαρροές για Ηράκλεια, αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον ΑΡΗ να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές.

Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό- ο ΑΡΗΣ θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό,ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!», καταλήγει ο κ. Αρβανίτης, δείχνοντας πως ο Άρης δεν πρόκειται να δεχτεί το Ηράκλειο ως έδρα ου τελικού.

Να σημειώσουμε πως και ο τελικός του 2014 είχε διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του Άρη με 90-53. Τότε οι κίτρινοι έκαναν λόγω για ανισονομία καταγγέλλοντας ότι ενώ τα περισσότερα εισιτήρια προορίζονταν για την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, τελικά κατέληξαν σε χέρια οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Αποτέλεσμα ήταν οι πράσινοι οπαδοί να αποτελούν συντριπτική πλειοψηφία μέσα στο κλειστό, ενώ από πλευράς Άρη είχαν βρεθεί περίπου 150-200 άτομα.

Επίσης από τον Άρη λένε ότι έχει να διεξαχθεί τελικός στην Θεσσαλονίκη από το 2000 (Πυλαία) και στο «Αλεξάνδρειο» από το 1998, δηλαδή πάρα πολλά χρόνια. Οι κίτρινοι θα επιθυμούσαν ο τελικός να γίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ, ή γενικότερα σε ένα γήπεδο από τη Λάρισα και πάνω, όπως πχ το κλειστό της Κοζάνης.

Μένει να δούμε αν τελικά η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοινώσει επίσημα ως έδρα τα «Δύο Αοράκια» ως έδρα του τελικού και αν αυτό συμβεί τότε η αντίδραση της ΚΑΕ Άρης αναμένεται έντονη.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...