Tραγωδία στη λίμνη Στράτου: εντοπίστηκε το όχημα με τη σορό της 35χρονης.Βίντεο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

11:52 Οι χειρότεροι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το όχημα που έπεσε στη λίμνη Στράτου είναι της 35χρονης Αγρινιώτισσας που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας. Το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό τη σορό της γυναίκας  εντόπισαν οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ που βούτηξαν σήμερα το πρωί στα νερά της λίμνης.

Σημειώνεται δυστυχώς ένα τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 35χρονης Αγρινιώτισσας.

https://youtu.be/u4XNmLk5h7g

10:00 Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στην λίμνη Στράτου. Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη.

9:00Ξεκίνησαν οι έρευνες  στην τεχνητή λίμνη Στράτου από την πλευρά της Σπολάιτας για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο φαινεται να  έπεσε χθες το μεσημέρι στα νερά της λίμνης .Το μεσημέρι της Τρίτης  πυροσβέστες εντόπισαν συντρίμμια που παραπέμπουν στο όχημα της 35χρονης και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια του νερού. Το ενδεχόμενο λοιπόν το όχημα να έχει πέσει στη λίμνη είναι το πιθανότερο και για το λόγο αυτό κλήθηκαν δύτες της 6ης ΕΜΑΚ. Το βάθος σε αυτό το σημείο της λίμνης είναι περίπου 18 μέτρα.

Πριν λίγη ώρα «έπεσε» στα νερά της τεχνητής  λίμνης βάρκα με άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και δύτες . Στο σημείο ως  επικεφαλής των ερευνών βρίσκεται ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας  Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος ,  ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας  Χριστόφορος Μπόκας ,  ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης  και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...