Τζανακόπουλος: Είμαστε κοντά σε τεχνική συμφωνία και πριν τις 20 Μαρτίου

«Στόχος μας η συνολική συμφωνία»

Κατηγορηματικός ότι για το τεχνικό σκέλος της συμφωνίας “είμαστε κοντά ώστε και νωρίτερα από τις 20 Μαρτίου να βρεθεί ένα σημείο ισορροπίας” εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στον Σκάι και στην εκπομπή “πρώτη γραμμής” ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως “έχουμε υποχωρήσει και οι δυο πλευρές”, για να υπογραμμίσει πως υπάρχει επιφύλαξη στα εργασιακά, καθώς και στα μέτρα και τα αντίμετρα.

Ερωτηθείς για τα φορολογικά, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Θα υπάρξει μια σειρά από αλλαγές στη φορολογία που θα επιβαρύνουν κάποιες κοινωνικές κατηγορίες και κάποιες που θα ελαφρύνουν κάποιες κοινωνικές κατηγορίες”  και ανέφερε πως ο δημοσιονομικός αντίκτυπος θα ειναι μηδέν.

Ο ίδιος απέφυγε να πει εαν η Αθήνα έχει συμφωνήσει σε μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ και ανέφερε πως δεν θέλει να μπει σε τεχνικές λεπτομέρειες.

Εξαπολύοντας τέλος επίθεση στη ΝΔ, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως “η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να κάνει μια εποικοδομητική κριτική, επέλεξε μια πολιτική κινδυνολογίας και καταστροφολογίας”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/274031-Tzanakopoylos-Eimaste-konta-se-technike-symphonia-kai-prin-tis-20-Martioy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...