Τι αποκαλύπτει ο στενός φίλος του θύματος του στυγερού εγκλήματος στο Μοσχάτο

Το κουβάρι των αποκαλύψεων γύρω από το στυγερό έγκλημα του Μοσχάτου με δράστη τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα έναν πατέρα δυο ανήλικων παιδιών δεν έχει τελειωμό. Ίντριγκες, συγκρούσεις, οικονομικά προβλήματα και δικαστικές διαμάχες κρύβονται στο παρασκήνιο της υπόθεσης που τις τελευταίες ώρες έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, οι τρεις πρωταγωνιστές της υπόθεσης φέρονται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουν έρθει αντιμέτωποι πολλές φορές. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος έμαθε για τον ερωτικό δεσμό που είχε η γυναίκα με τον παραολυμπιονίκη και γείτονα του, Βασίλη Τσαγκάρη. Ένας από τους πιο στενούς φίλους του θύματος που έζησε από κοντά όλες τις καταστάσεις και τα γεγονότα στην οικογένεια του 47χρονου άνδρα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή μιλάει στο Πρώτο Θέμα και εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια τα όσα του είχε αφηγηθεί το προηγούμενο διάστημα ο ξενοδόχος.

«Η πρώην σύζυγός του Μάριου διατηρούσε ερωτική σχέση με το δράστη πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο. Όταν το έμαθε ο Μάριος είχε πάει στον παραολυμπιονίκη και μίλησαν. Τότε αυτός του είπε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα με την οποία συνευρίσκονταν ερωτικά ήταν παντρεμένη και του ζήτησε συγνώμη. Μάλιστα επειδή του είχε πει ότι θα πάρει διαζύγιο, τότε ο Τσαγκάρης του είχε πει ότι θα παραστεί σαν μάρτυρας υπεράσπισης του στο δικαστήριο» λέει ο Αποστόλης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Αποκλείεται μετά από δύο χρόνια ο Μάριος να πήγε να σκοτώσει τον εραστή της γυναίκας. Δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Κι αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα το έκανε τότε που το έμαθε κι όχι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο στενός φίλος του θύματος, ο Μάριος Λουκόπουλος από τη στιγμή που πήρε διαζύγιο άρχισε να καταρρέει τόσο ψυχολογικά όσο κι οικονομικά. «Το ξενοδοχείο δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να έβγαζε λιγότερα χρήματα από όσα έπρεπε να δώσει για διατροφές και για τα υπόλοιπα έξοδα. Αν δεν κάνω λάθος έδινε 1000 ευρώ μηνιαίως διατροφή στη γυναίκα του, ενώ τους παραχωρήσει το σπίτι στο Μοσχάτο κι ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Κλείστηκε στον εαυτό του κι ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του όταν η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα δύο παιδιά του που υπεραγαπούσε. Ο Μάριος θα μπορούσε να υποστεί το χωρισμό, δεν μπορούσε όμως να μην μιλάει με παιδιά του».

Στην συνέχεια και σύμφωνα με τα όσα μας αφηγείται ο φίλος του Μάριου Λουκόπουλου, το θύμα ο οποίος ήταν λάτρης τον όπλων κι οποίος είχε μάλιστα ιδρύσει σκοπευτικό σύλλογο στο Χαιδάρι, μετά το χωρισμό του είχε παραδώσει όλα τα όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς σε κάποιους από τους τσακωμούς που είχε στο παρελθόν με την πρώην σύζυγο του, αυτή τον κατήγγειλε ότι την απείλησε με περίστροφο. «Είχε παραδώσει όλα τα όπλα του. Ποτέ δεν είχε στην κατοχή του περίστροφο Zastava, σαν κι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Την ερχόμενη Τετάρτη ο Μάριος είχε δικαστήριο με την πρώην σύζυγο του για την επιμέλεια των παιδιών τους. Δεν πιστεύω ότι πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του παραολυμπιονίκη για να τον σκοτώσει. Τον επισκέφτηκε προκειμένου να του ζητήσει να παραβρεθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του στο δικαστήριο. Δεν είναι δυνατόν ένα άτομο με κινητικά προβλήματα να ακινητοποίησε τον Μάριο και να του πήρε το πιστόλι, καθώς είχε κάνει μαθήματα αυτοάμυνας κι είχε εκπαιδευτεί σε σχολές» λεει ο Αποστόλης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/276470-Ti-apokalyptei-o-stenos-philos-toy-thymatos-toy-stygeroy-egklematos-sto-Moschato ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...