Τι γίνεται με τον Κατσουράνη στην Παναχαϊκή;

Και ξάφνου, το θέμα συζήτησης στις παρέες των Πατρινών φιλάθλων είναι αν θα μείνει ή θα φύγει ο Κώστας Κατσουράνης από την Παναχαϊκή. Το θέμα μεταδίδεται από στόμα σε στόμα, φυσικά συνοδευόμενο από την ερμηνεία και τις εκτιμήσεις του μεταφέροντος.

Προσθέστε στις προσωπικές ερμηνείες και εκτιμήσεις και το γνωστό «ξέρω εγώ από πρώτο χέρι», με το οποίο διανθίζουν κάθε συζήτηση οι …ειδήμονες και …παντογνώστες της παρέας και τότε καταλαβαίνετε τι έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα και στα πέριξ. Μόνον ότι βγήκαν μαχαίρια, δεν έχει ακουστεί ακόμα.

Ωστόσο, όλος αυτός ο θόρυβος δεν προκλήθηκε από κάποια φαντασιοπληξία. Όσοι παρακολουθούν το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής, έχουν διαπιστώσει ότι οι σχέσεις μεταξύ Διοίκησης και Τεχνικού Διευθυντή δεν είναι και οι καλύτερες.

Άλλωστε και στην Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε ενόψει έναρξης της Αγωνιστικής χρονιάς κατέστη φανερή η διάσταση εκτιμήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Και το πρόβλημα βρίσκεται ακριβώς σε αυτή τη φράση. Όταν η Διοίκηση μιας Ομάδας και ο Τεχνικός Διευθυντής θεωρούνται «δύο πλευρές» και όχι «ή ίδια πλευρά», τότε υπάρχει πρόβλημα.

Και το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, όταν οι ψίθυροι γίνονται φήμες και οι φήμες, θέμα συζήτησης στα καφέ και στις παρέες και σέρνονται για καιρό.

Το τι ακριβώς συμβαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, το γνωρίζουν μόνον οι Διοικούντες και τα Στελέχη της Ομάδας. Και αυτοί οφείλουν να μην επιτρέψουν να σέρνονται φήμες και «κουτσομπολιά».

Η Ομάδα προέρχεται από ένα άσχημο ξεκίνημα και για να παραμείνει εντός των στόχων της, πρέπει να παραμείνει απερίσπαστη στη δουλειά της. Οι φήμες δεν διευκολύνουν κάτι τέτοιο.

Για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, ποιος ποδοσφαιριστής ή μέλος του Τεχνικού team θα ασχοληθεί με τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό ή τον αγώνα της Δευτέρας με την Σπάρτη, όταν τα αυτιά του βουίζουν από τις φήμες των τελευταίων ωρών;

Είναι υποχρέωση της Διοίκησης να ξεκαθαρίσει σήμερα κιόλας τι συμβαίνει στην Παναχαϊκή. Όσο δεν το κάνει ανοίγει το δρόμο για να φουντώνουν οι φήμες…

sportin.gr

Ηλίας Μάτσας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...