Τουρνουά 3οn3 μπάσκετ στο Νέο Χαλκιόπουλο

Για ακόμη μία χρονιά διοργανώνεται στο Νέο Χαλκιόπουλο Αιτ/νίας μπασκετικό τουρνουά 3on3 στις 11,12 και 13 Αυγούστου. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 9 Αυγούστου.

Το 3on3 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Χαλκιοπούλων διοργανώνεται απ’τη νεολαία φίλων του μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής και σκοπό έχει τη διασκέδαση όλων των συμμετεχόντων, όπως και την προώθηση του αθλήματος στην περιοχή.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση των διοργανωτών (όροι συμμετοχής) :

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ! Έχουμε και φέτος την χαρά να διοργανώνουμε ένα τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ για οπαδούς αυτού του αθλήματος. Έτσι σας περιμένουμε όλους στις 11-12-13/8/17 στο γήπεδο μπάσκετ του Χαλκιοπούλου για να δημιουργήσουμε μια ωραία εμπειρία αλλά και για να περάσουμε όλοι καλά!
Πρώτα απ’όλα όμως πρέπει να διαβάσετε τα παρακάτω ώστε να μπορείτε να λάβετε μέρος στο τουρνουά αλλά και να γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες του:
– Οι δηλώσεις των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 9/8 ώστε να γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος! Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με ένα απλό σχόλιο στη σελίδα μας στο facebook :

5th 3on3 Basketball Tournament (Νέο Χαλκιόπουλο)

– Κάθε ομάδα θα αποτελείται από το πολύ 4 παίκτες, 3 βασικούς και έναν αναπληρωματικό (προαιρετικά).
– Τα ατομικά φάουλ δεν θα μετριούνται παρά μόνο τα ομαδικά στα οποία όταν μια ομάδα συμπληρώσει τα 3, θα δίνεται μια βολή στην αντίπαλη ομάδα για κάθε νέο φάουλ.
– Κάθε αγώνας θα διαρκεί 10 λεπτά ή μέχρι την συμπλήρωση 11 πόντων. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δίνεται παράταση 2 λεπτών και ούτω καθ’εξής.
– Στην διάρκεια του αγώνα η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα από ένα time out των 30 sec.
– Φέτος θα υπάρξουν όμιλοι, γι’αυτό και είναι ανάγκη οι εγγραφές νωρίτερα, ώστε να γίνει η δημιουργία τους! Από κάθε όμιλο, ανάλογα και τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν, θα περνάει η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και πιθανόν και η δεύτερη σε νίκες! Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα διεξάγεται ένας επιπλέον αγώνας (μπαράζ) για το ποιός θα περάσει στην επόμενη φάση! Αυτό γίνεται ώστε να χορτάσουν όλοι οι συμμετέχοντες το παιχνίδι!
– Οι προημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες θα είναι knock-out.
– Επιπλέον τα άτομα κάτω των 14 χρονών θα αγωνιστούν κανονικά με την δημιουργία ενός ακόμη πρωταθλήματος.
– Επίσης όταν η μία ομάδα θα σκοράρει η κατοχή της μπάλας θα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα.
Αυτή η διοργάνωση δεν έχει κανέναν απολύτως κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Γίνεται χάρη στον κόπο και την συνεισφορά μερικών ατόμων που αγαπάνε και νοιάζονται για αυτό το άθλημα. Γι’ αυτό στις 11/8 σας περιμένουμε όλους για να χαρούμε και να παίξουμε αυτό το άθλημα το οποίο ονομάζεται μπάσκετ!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...