Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί

βόλει

Σε ηλικία μόλις 45 ετών, η Άννα Ξερικού, η άλλοτε κορυφαία πασαδόρος και πρωταθλήτρια του beach volley «έφυγε» από τη ζωή στο Μπελέμ της Βραζιλίας μετά την επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία της από εγχείρηση στο στομάχι για την τοποθέτηση του λεγόμενου «γαστρικού μανικιού».

Η εκλιπούσα χειρουργήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα ένιωσε ενοχλήσεις στην περιοχή της επέμβασης. Παρά την ενημέρωση του γιατρού της δεν έγινε σωστή εκτίμηση των συμπτωμάτων με συνέπεια η άτυχη γυναίκα να υποστεί σηψαιμία. Πριν από τρεις ημέρες εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά…

Η Άννα Ξερικού γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1972. Ήταν διεθνής και μία από τις κορυφαίες πασαδόρους που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ. Συνεργάστηκε με αρκετές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΖΑΟΝ, ο Μίλωνας, η Δραπετσώνα και ο Άγιος Σώστης. Το 2011 συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο του Πανναξιακού στην Α2 γυναικών. 

Πριν από περίπου 10 χρόνια είχε χάσει τον αδελφό της και πριν από 4 τον πατέρα της. Λόγω του ότι η νομοθεσία της Βραζιλίας δεν επιτρέπει τη μεταφορά νεκρού εκτός χώρας, η σορός της Άννας Ξερικού θα αποτεφρωθεί και η τέφρα της θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν η μητέρα και η αδελφή της. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/281563-To-elleniko-bolei-threnei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...