Το εργατικό κέντρο κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας ανταποκρινόμενο έμπρακτα στην προσπάθεια ανακούφισης των συνδημοτών μας που δοκιμάζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο και σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Αστικής Ευθύνης «Πράσινο – Μπλε» η οποία με τη σειρά της ανέλαβε να συγκεντρώσει τρόφιμα για πολύτεκνες οικογένειες μακροχρόνια άνεργων, επικοινωνώντας με εταιρίες που διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και τις οποίες προέτρεψε να διαθέσουν δωρεάν προϊόντα τους, για τον ως άνω σκοπό.

 

Η ανταπόκριση των εταιριών υπήρξε άμεση δίνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα για τη διατήρηση της συνοχής και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας και τις ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η παραλαβή των προϊόντων ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας για άμεση δράση στα προβλήματα του δοκιμαζόμενων ανέργων της πόλης μας. Η πρωτοβουλία αυτή λειτουργεί συμπληρωματικά με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας, για συλλογή τροφίμων, την οποία και χαιρετίζουμε.

Το Ε.Κ.Ν.Δ., ανταποκρινόμενο στο ρόλο του, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους, τους ανέργους και όλους όσοι πλήττονται από τη φτώχεια που εξαπλώνεται στην κοινωνία μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...