Το “Μπουρλότο” της Kontranews

Το “Μπουρλότο” της Kontranews

Ο Λιακουνάκος, ο Συμεών και τα μυστήρια της Κηφισίας

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι κάποιες υπηρεσίες άρχισαν να ψάχνουν για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο πολυπράγμων παράγοντας Συμεών Τσομώκος. Καλά πληροφορημένη πηγή μου αποκάλυψε ότι κατά περίεργο τρόπο έχουν χαθεί τα ίχνη μιας εταιρείας η οποία στεγάζονταν στο κτίριο του Θωμά Λιακουνάκου στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Οπως αντιλαμβάνεστε οι συνεταιρισμοί και οι εταιρείες που έστηνε ο βαρόνος των εξοπλιστικών που μπαινοβγαίνει στον Κορυδαλλό έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην εν λόγω εταιρεία πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός από τον Συμεών Τσομώκο έπαιζε ο εθνικός προμηθευτής Θωμάς Λιακουνάκος και ένας διαπλεκόμενος εκδότης με ισχυρές διασυνδέσεις σε όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων. Η εταιρεία είχε την επωνυμία «Event Management» και σύμφωνα με το καταστατικό της το αντικείμενο ήταν η οργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα τι σχέση μπορεί να είχε ο Θωμάς Λιακουνάκος των Leopard, των Απάτσι και των άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων δεν το γνωρίζω αλλά είναι ένα από τα μυστήρια της Κηφισίας και του στοιχειωμένου κτιρίου του βαρόνου των εξοπλιστικών.

 

Από την παράγκα του Θωμά στην Αμερική

Μετά τη διατριβή του στην παράγκα του Θωμά ο Συμεών Τσομώκος βρέθηκε στην Αμερική επιχειρώντας να αποσπάσει την αντιπροσωπευτική της Lockheed Martin. Βέβαια ο αντιπρόεδρος της εταιρείας που τυχαίνει να είναι και Έλληνας, ο Ντένης Πλέσσας του είπε ότι δεν χρειάζονται αντιπροσώπους και γι΄ αυτό δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον μεγάλο του στόχο να γίνει ο νέος Λιακουνάκος.

 

Οι… εχθροπραξίες στο Βελιγράδι

Κάποια χρόνια μετά ο Συμεών Τσομώκος βρέθηκε στο Βελιγράδι για τη διοργάνωση κάποιων συνεδρίων τα οποία η κυβέρνηση της Σερβίας τα θεωρούσε ύποπτα. Μάλιστα στη διάρκεια ενός συνεδρίου είχαμε και διάφορες… εχθροπραξίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τις πολυσχιδείς δραστηριότητές του με όχημα τις δήθεν προνομιακές του σχέσεις με την Αμερικανική Πρεσβεία και διάφορες υπηρεσίες.

 

Οι υπηρεσίες του στην «Ελληνικός Χρυσός»

Πάντως οι επικοινωνιακές υπηρεσίες που προσφέρει ο Συμεών Τσομώκος παραλίγο να τινάξουν στον αέρα την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός». Ήταν αυτός που εισηγήθηκε στους Καναδούς να το παίξουν τσαμπουκάδες απέναντι στην κυβέρνηση με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η επένδυση, αφού η κυβέρνηση τους διαμήνυσε ότι δεν εκβιάζεται και αν δεν τους αρέσει να τα μαζέψουν και να πάνε για χρυσό στην Αλάσκα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/354910-To-Mpoyrloto-tes-Kontranews ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...