Το Ξηροπήγαδο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Νταουσάνης

Στην Κοινότητα Ξηροπηγάδου βρέθηκε, τη Τετάρτη  14-11-2018, αυτή τη φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης όπου μίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Με ιδιαίτερη έμφαση μίλησε για τη στασιμότητα, που επικρατεί όλα αυτά τα τελευταία 12 χρόνια στο Δήμο Ναυπακτίας, τονίζοντας ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος μετά από τόσα χρόνια.

Στη συνέχεια μίλησε για τα έργα που έγιναν επί θητείας του, αλλά και για αυτά που είχε προετοιμάσει για την επόμενη τετραετία, πολλά από τα οποία όμως όπως τόνισε με πικρία δεν υλοποιήθηκαν, λόγω της μη συνέχειας  της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Κατόπιν μίλησε για τα έργα που έγιναν επί θητείας του στην περιοχή του Ξηροπηγάδου, κάνοντας όμως ταυτόχρονα και την αυτοκριτική του για την μη κατασκευή των πεζοδρομίων επί θητείας του, από τη γέφυρα του Σκα προς Ξηροπήγαδο και Δάφνη.

Δεσμεύτηκε όμως, προσωπικά, ότι ένα από τα πρώτα έργα που πρέπει, μπορεί και θα γίνει αν αύριο είναι Δήμαρχος, θα είναι αυτό. Και μάλιστα δεν θα είναι μια απλή κατασκευή πεζοδρομίων, αλλά ολοκληρωμένη ανάπλαση με υποδομή για τα όμβρια νερά, υποδομή για όλα τα δίκτυα του υπεδάφους, διαπλατύνσεις σε κάθε είσοδο και έξοδο κατά μήκος αυτού του οδικού άξονα, πεζοδρόμια αλλά και παραδοσιακός φωτισμός. Έτσι θα αλλάξει άρδην η όψη όλης αυτής της περιοχής, η οποία και μεγάλο πληθυσμό έχει, αλλά και πολλές επιχειρήσεις  οι οποίες προσφέρουν πολλά στο Δήμο.

Το ίδιο ακριβώς έργο είπε και για τους ίδιους λόγους, πρέπει να γίνει και στην οδό Θέρμου για το οποίο μάλιστα είχε γίνει και μελέτη επί θητείας του.

Στη συνέχεια μίλησαν οι κάτοικοι για θέματα που αφορούν την Κοινότητα, αλλά του τέθηκαν και πολλές ερωτήσεις  για θέματα που αφορούν το Δήμο στο σύνολο και κυρίως για θέματα που αφορούν τον τουρισμό, στις οποίες ο Γιάννης Νταουσάνης απάντησε αναλυτικά.

Η συζήτηση, στην οποία παραβρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί θητείας του, Πράπας Γιάννης, Σύψας Σπύρος και Τρύφωνας Γιώργος είχε μεγάλο ενδιαφέρον και κράτησε τρείς ώρες.

Επόμενος σταθμός του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Νταουσάνη θα είναι η Κοινότητα Σκάλας  την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην καφετέρια του Ρήγα Νικολάου στις 19.30



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...