Το πλάνο του Παναθηναϊκού για πωλήσεις και μεταγραφές

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για πωλήσεις και μεταγραφές

Διάφορα σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη σε τηλεοπτική εκπομπή όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως για να γίνει καλύτερη η ομάδα του θα πρέπει να πάει σε πώληση παίκτη, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη.

Το ιδανικό για τους πράσινους θα ήταν να μην αποχωρήσει κανείς, να υπήρχε διαθέσιμο μπάτζετ και ανάλογη ενίσχυση στο ρόστερ.

Σε πρώτη φάση, πάντως, εκείνο που προέχει είναι να εξοικονομηθούν χρήματα από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ή που θα μείνουν ελεύθεροι μετά από δική τους επιθυμία (Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κάτσε, Μουνιέ αναμένεται να «φέρουν» 1,2 εκατ. ευρώ), ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι η πώληση παικτών.

Εκείνος που θα μπορούσε να φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του τριφυλλιού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Από εκεί και πέρα, όποια πρόταση φτάσει στα γραφεία του συλλόγου, θα εξεταστεί από τον Νίκο Νταμπίζα σε συνεννόηση με τον Δώνη και στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν στόπερ, δύο ακραίους, δύο χαφ και έναν επιθετικό, ενώ οι επόμενες μεταγραφές θα γίνουν ανάλογα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Οι πράσινοι, ωστόσο, δεν «ψάχνονται» για δεξί μπακ, παρότι προέκυψαν σενάρια για τον Εμίλιο Ενσουέ του ΑΠΟΕΛ. Μόνο αν έρθει πρόταση για τον Ματίας Γιόχανσον, ενδεχομένως να υπάρξει τέτοιο ζήτημα, αλλά για την επόμενη σεζόν ο Σουηδός μπακ αναμένεται να αποτελέσει τη βασική επιλογή του Δώνη για το δεξί άκρο της άμυνας και ως εναλλακτική παρουσιάζεται ο Κώστας Αποστολάκης.

Όσον αφορά τώρα τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, η πλευρά του ποδοσφαιριστή «χτύπησε» την πόρτα της ΑΕΚ, αλλά δεν εισέπραξε συγκεκριμένη απάντηση από τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/359818-To-plano-toy-Panathinaikoy-gia-poliseis-kai-metagrafes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...