«Το πρώτο μας πάρτυ»

το πρώτο πάρτυ

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

«Το πρώτο πάρτυ» του καλοκαιριού, «Το πρώτο μας πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  επιτυχία μεταξύ φίλων και συνεργατών, για την αναγγελία της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που πρόκειται να πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα, η μουσικοθεατρική παράσταση, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μια διαφορετική πρενς κόφερανς με πολύ κέφι, ποτό, κουβεντούλα και μοντέρνους ρυθμούς με άρωμα 60ς. Κι αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή! Το ταξίδι ξεκινά από τις 19 Ιουνίου στο Βόλο.

 Ένα ταξίδι νοσταλγικό, για μια εποχή που ένα φορητό πικάπ και μερικά σαρανταπεντάρια ήταν αρκετά για ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης ήταν εκεί και υποδέχονταν τους φίλους: Ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη,ο  Ρόμπερτ Ουίλιαμς ,ο Λάκης Τζορντανέλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Δημήτρης  Κοργιαλάς , η  Εβελίνα Νικόλιζα, αλλά και οι νεώτεροι της παράστασης, Ανδρέας Βούλγαρης, Μαρία Κοσμάτου Γεωργία Κούκα, Ηλίας Ξένος , Βαγγέλης Πιτσιλός και η Μαριάννα Ρούσσου.

Ο Μάκης Δελαπόρτας και ο Στέλιος Παπαδόπουλος, οι δημιουργοί της παράστασης, μαζί με τον παραγωγό Γιώργο Κοσμίδη ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της περιοδείας και προσκάλεσαν όλους τους αθεράπευτα νοσταλγούς εκείνης της χρυσής περιόδου, σε μοναδικά και αξέχαστα  πάρτυ που θα στήνονται σε κάθε πόλη που θα περιοδεύει η παράσταση, με το κοινό να συμμετέχει και να ξεφαντώνει με τους ξέφρενους ρυθμούς των 60ς και 70ς.

Την όμορφη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής, η Μαρία Εκμετζίογλου, η Τένια Μακρή, η Ιλένια Ουίλιαμς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Στέλιος Καλαθάς, η Λιζέτα Νικολάου, η Στέλλα Παπαδοπούλου, ο Χάρης  Σιανίδης, η Αννίτα Δαμάσχη, η Έλενα Μπογδάνου, η Αλίκη Δανάλη, η Ειρήνη Ορφανίδη, ο Αργύρης Μάρδας, η Τζώρτζια Συρίχα, ο Γιάννης Βίτσας, ο Σταύρος Ξηντάρας, ο Γιάννης Γαβρίλης και πολλοί ακόμα!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/289029-To-proto-mas-party ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...