Το πρώτο 3D σπίτι που προσαρμόζεται στην κάθε σας ανάγκη!

Με την ονομασία modulOne, αυτό τα καινοτόμο κατάλυμα είναι 100% αυτάρκες, δεν διαθέτει υδραυλικές εγκαταστάσεις ούτε έχει ανάγκη από γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, οπότε προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε ανάγκη. Μάλιστα, μπορεί να αντέξει ακόμα και στα πιο σκληρά φυσικά περιβάλλοντα.

Η ουκρανική εταιρεία PassivDom ανέπτυξε το πρώτο αυτόνομο 3D σπίτι στον κόσμο που προσφέρει ευελιξία, αφού μπορεί να τοποθετηθεί σε βουνό ή παραλία, και προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα, συσκευές αλλά και όλα τα απαραίτητα gadgets για τον έλεγχό τους.

Περιλαμβάνει ενσωματωμένη κουζίνα, μπάνιο, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, καθώς και έξυπνο εξαερισμό με έλεγχο στάθμης του οξυγόνου. Η κατοικία λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες, μπαταρίες και μετατροπείς ενώ διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα καθαρισμού και παραγωγής νερού.

Το σπίτι είναι απόλυτα βιώσιμο και έχει εγγύηση 40 ετών χάρη στα ανθεκτικά υλικά του. Είναι κατασκευασμένο από τρισδιάστατες εκτυπωμένες ίνες άνθρακα, γυαλί, πολυουρεθάνη και ρητίνες – που είναι εύκολο να ανακυκλωθούν και δεν θα σκουριάσουν ή θα σαπίσουν ποτέ.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, το PassivDom επιτρέπει τη ζωή στα βουνά, στο δάσος, στην παραλία, σε συνθήκες τόσο άνετες όσο αν μείνει κάποιος σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. «Το modulOne έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ενώ θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/282263-To-proto-3D-spiti-poy-prosarmozetai-sten-kathe-sas-anagke ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...